Saturday, April 9, 2011

Kisah Lagenda Mahsuri Meletopsss

Hari ni Mak dara nak ceciter ceciter pasal kisah Lagenda Mahsuri.. Ha ni bukan kisah Lagenda Mahsuri di Langkawi tu yer.. Ini pasal blog Lagenda Mahsuri.Com.. Sebuah blog yang sungguh pemes dan meletopss letopsss =)


Siapa yang tak kenal dengan blog ni. Pemiliknya memanggil dirinya sebagai Mak.. Samalah macam Mak Dara membahasakan diri ni Mak Dara hehe.. Mak Dara selalu BW ke blog Mak ni tapi disebabkan kebutaan IT baru beberapa hari lepas baruMak Dara jumpa butang shoutmix di blognya tu dan juga butang follow beliau.. Blur betul Mak Dara ni kan.. Bila dah jumpa butang butang tu apa lagi.. Terus menjerit le di kotak jerit tu dan terus le pollow ..


Mak Dara adalah followernye ke 835 =)

Serba sedikit mengenai Mak Lagenda..

Seorang Ibu yang mempunyai 3 orang cahayamata, Seorang Isteri , Seorang pekerja dan seorang pelajar University dalam bidang pendidikan.She is a easy going person, respect each others dan mengharapkan the same thing dilakukan oleh rakan rakan di sekelilingnya. Bukan seorang yang penyabar tapi bukan juga seorang yang baran..tapi seorang yang sangat mudah stress. hehe

Moh le terjah ke blog Mak Lagenda ramai ramai.. Klik di SINI yer.

4 comments:

  1. banyak gak golongan "mak-mak" dalam dunia blog ne ek.... hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Aduh..Mak Dara wat spesial n3 lagi untuk mak yang nan adoo pemesnya nih??

    Terharu..terharu sgt2 nih. Malu pun ada..org glemer mcm mak dara rela buat n3 utk mak yg kerdil.

    Thanks ye Mak Dara! Thanks for everthing. Muaaaaaaaahhh sebijik kat pipi! Hiks..

    P/s : Moh la join maj. Bisik2 Bersama Mak Lagenda 8 Mei nnt di Seremban Mak Dara..

    ReplyDelete
  3. memang meletop la blog dia..

    ReplyDelete
  4. antara blogger yg sanggup melayan karenah akak masa mula2 akak masuk blog dulu..nyaris2 nak terikut cara mak lagenda menulis sebab hari2 menapak kat blog dia..Nasib baik akak berjaya cari identiti..namun begitu blog cenggini..cenggini masih di hati...

    ReplyDelete