Saturday, April 9, 2011

Laika Pelajar Pertama Akademi Fantasia Yang Tersingkir

Mak Dara mengaku Mak Dara kurengg sikit ambik pot pasal Akademi Fantasia yang terbaru ni. Mungkin sebab dah masuk musim ke 9 dan mungkin bahangnya belom lagi dirasai. Tapi tadi layann la juga menonton Akademi Fantasia bersama ibu Mak Dara.

Persembahan beberapa pelajar pada permulaan boleh membuatkan tangan Mak Dara gatal nak carik remote control untuk tukar chanel tapi towards the end.. Cewah bahasa oputih dah kuar kau haha.. Ya semakin dihujung baru lah ada beberapa pelajar yang bagus keluar membuat persembahan. Antara yang OK persembahannya ialah Lena, Afif Erul dan Laika..

Tup tup di hujung rancangan AF tu Mak Dara terkejut bila Pak Nil meminta pelajar yang dipuji oleh para juri tampil kehadapan. Dan lebih mengejutkan bila Laika antara yang bagus membuat persembahan tersingkirrr..



Memang sayang ler Laika terkeluar.. Tapi nak buat macam mana kan. Undian di tangan peminat. bagi yang tidak mengundi macam Mak Dara ni duduk diam diam dan jangan banyak komplen yer hehe.

Apa apa pon dah tersenarai dalam 12 pelajar AF pasti akan jadi artis jugakkan nanti.. So all the best to you Laika.. =)

6 comments:

  1. hai mak dara..mummy dtg dari kumpulan 4 gegar BA.hanks dtg blog mummy..


    komen n3 plak..hem mummy tak tgk la AF9 ni cam tak best jer sume2...

    ReplyDelete
  2. nak wat mcmne MD...xpun skrg diorang kuarkan die..tup3 t msuk blik..heheheeh

    jom sertaii
    Segmen Review Blogger Popular : Ben Ashaari.

    ReplyDelete
  3. Salam...tu laa..sian gak kat dia cuma kalau ikutkan persembahan semua pelajar, harus 5 orang kena keluar

    ReplyDelete
  4. Atiey: hi mummy.. nanti MD gi gegarrr ye
    Chegu Zubir: betul3 boleh jadi jugak tu buat mcm kes Mawi dulu tu kan hehe
    Abang Long: ya setuju.. setengah dr 12 org tu mcm tak baper nak best kan..

    ReplyDelete
  5. tunggu la nanti.. tunggu Af undi masuk...

    ReplyDelete
  6. memang tak tengok AF sejak berzaman dah....

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK