Saturday, April 30, 2011

Mak Dara Bersiaran Dari Kulim Kedah

Cewahh cewahhh Mak Dara tengh perasan macam ini live telecast dari Kulim la ni hehe.. Yaa syukur alhamdullilah.. Semalam Mak Dara selamat tiba di kampung halaman Mak Dara iaitu di Kulim Kedah pada pukul 5 pagi setelah bertolak dr KL kul 1 pagi.. Mak Dara balik ni untuk menghadiri majlis perkahwinan teman teramatttt rapattt Mak Dara iaitu Marzuki. Mak Dara dan Marzuki ni dah berkahwan lebih dari 23 tahun.. Wahhh lama kan kan kan. Yang bestnya.. Mak Dara dah beranak 4 baru le teman Mak Dara ni naik pelamin.. Seru datang lambat kat dia ni hahaha.. Marzuki ni kalau uols nak tahu adalah sepupu kepada pengulas sukan Hafizal Hamat.

Hafizal Hamat
Syukur alhamdullilah..Majlis perkahwinan itu brjalan dengan lancarmya.. Esok esok bila Mak Dara balik KL baru Mak Dara uploadkan gambor gambornya yer.. Mak Dara lupa bawak card reader balik Kulim le keke.. P/s: semoga perkahwinan ABang Kie dan Kak Umie kekal sehingga ke anak cucu.. Insyaallah..

Okey adik adik sekalian.. Semasa ketiadaan Mak Dara ni tolong le tengok tengokkan blog Mak Dara ni yer. Mak Dara nak kena packing ni esok nak ke Langkawi pulak.. Selamat berbloging sumerrrr .. Kenanglah daku dalam BW mu kekeke

9 comments:

  1. kirim salam kat org kulim yek..

    ReplyDelete
  2. Kak,alang2 dah ada kat utara ni, silalah ke penang, boleh kita photo gedik berdua..

    ReplyDelete
  3. wah best nye balik kampung... jangan mak die terleby happy dari anak2 nye dah la yerk :)

    ReplyDelete
  4. jalan2 sakan tu, mak
    sempat berenang ke langkawi lagi tu
    hehe
    selamat bercuti

    ReplyDelete
  5. amboi mak dara...holiday sakan no...hahaha

    -belalang nak kasitau yang belalang tag mak dara utk satu contest.hope sudi join ye

    http://www.suarabawahtanah.com/2011/05/semanis-senyum-mu-ibu-contest-by-yan.html

    ReplyDelete
  6. wah bestnya balik kampung.. apapun enjoy yer kak ida. nnti kita tolong lap kan habuk, sapu sampah, buang sawang kat blog kak ida ni

    ReplyDelete
  7. hafizal nih member sue..dia dok taman melur dulu..

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru kepada yg berkenaan :)

    ReplyDelete
  9. dah lama tak pergi kenduri kawin! hehe

    ReplyDelete