Tuesday, April 26, 2011

Mak Dara Nak Jadi Mak Kay Poh

Hehehe... Ramai teman teman blogger yang dah join WWWOW Digi AWARD kan.. Mak Dara pun coba le nasib.. Mak Dara join kategori Top Kay Poh Award.. Hehe. Ate itu aje kategori yang sesuai dengan Mak Dara rasanya hehehe..

Pada kengkawan Mak Dara yang cun lagi gojes lagi hensem dan menawan.. hehe ayat bodek tu nampak tak hahaha.. Kalau sudi tu vote le Mak Dara..


Klik di ikon ini untuk vote ye=)

Mak Dara dahulukan dengan ucapang terima kasih yang tak terhingga... Really appreciate it =)

7 comments:

  1. wahhh....good luck eh ;) blogger power je mampu menang, tak mcm cik bunga neyhh ~.~

    ReplyDelete
  2. dah vote mak dara ..nanti belanja cokelat tau

    ReplyDelete
  3. hehe..kalau nak buka bloglist untuk geng kaypo, jangan lupa g tahu saya yer..teruja nak join nih..

    ReplyDelete
  4. Good luck yer Mak Dara...Sandra dah vote..;-)

    ReplyDelete
  5. cinta;Tengkiu cinta.. ala join aje.. Mak Dara pon tau takkan menang sajer2 je meriahkan majlis kekeke
    sweet: tankiuuuu sweet
    eyna: sayanggggg dia.. tq
    Green: wahhh nice idea... hehehehe

    ReplyDelete
  6. wahhhhh tks Sandra.. reallyyyyyyyyy appreciate it =)

    ReplyDelete