Wednesday, April 20, 2011

Mak Dara Terima Award

waduhhhhhhhhhhhhhhhh makkk aiiii.. terujaaaaaaaaaaaa tersukaaaaaaaaaa terlikeeeeeee. Mak Dara hari ni. Maunya tak.. Mak Dara telah diberikan satu Award oleh blogger yang gojes, cantik manis.. si Farah Waheda

Haaaaa.. cute kan.. cute kan.. cute kan... Sebenornya award ni dah beberapa hari diberi oleh Farah namun Mak Dara baru hari ni ada free untuk buatkan entri.. Sorry ye dik akak tengah pening buat skrip terbaru akak tu hehehe..

Kata Farah.. Award ni dia berikan pada mereka-mereka yang rajin melawat blog sayer dan tak pernah jemu kowt bagi motivation untuk sayer terus merapu dan meraban di blog ini.

Terima kasih dik kerana sudi memberikan award yang sangat cumillll ini.. Reallyyy appreciate it. Teruskan berblog ye dik... Moh le ramai ramai terjah ke blog si cantik manis ni @ http://thesenoritadiaries.blogspot.com/

4 comments:

  1. tengah terpkir nak bagi award ape plak untuk mak dara, hehehe. award writer paling gojes kot. hehe

    ReplyDelete
  2. K.zoe: wahhhhh tak sabar nak terima award dr k.zoe itu..
    Qucachahir: tengs dik.. tengkiu jgk sbb jd follower mak dara yang ke 900.. karang ptg sikit Mak Dara buatkan entri spesial utk adik yer.. tungguuuuu

    ReplyDelete
  3. thankie kakak...thankie kakak...lurve you muchie... he he he... terharu nih terharu...

    ReplyDelete