Wednesday, April 20, 2011

Malaysia's Top Female Blogger

 

Wahhh memang gempakk punyalah.. Malaysia's Top Female Blogger sebuah contest oleh Designer terkenal Sandra Azwan .

Kata Sandra.. Kita sedia maklum bahawa blogger seperti Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Cik Epal dan Yuyu Zulaikha (these bloggers are truly the spokespeople for a new generation of women) mempunyai personaliti dan cara mereka yang tersendiri didalam arus dunia blog ini dan adakah anda juga memiliki 'x-factor' sama seperti mereka dan yang dicari oleh saya selama ini?

Ha jawap.. jangan tak jawap hehehe.. Nama contest ni gempak, penganjurnya gempak.. Dengar cerita hadiah yang bakal dimenangi pun lagi lagilah gempak dan eksklusif! Rugiiiii kalau tak join contest ni... Tapi contest ni belum berlangsung lagi. Mak Dara cuma nak tolong war warkan aje pada uols tentang contest ni bagi pihak Sandra...

Untuk keterangan yang lebih terang... sila bukak lampu hahaha.. Just kidding.. For more info click the link below.. all the best guys..


12 comments:

  1. tersa nak join....tapiiii....

    ReplyDelete
  2. tapii naper.. hehe.. join jer sis. Mak Dara pun nak join jugak ni hehe

    ReplyDelete
  3. errr.. nape ada nama saya akak.. sekali dengan blogger hebat lain..

    ishh.. saye baru g..

    nak join, tapi, macam tak layak lagi :(

    ReplyDelete
  4. Thank you so much Mak Dara!!!! I'm speechless!! Thanks 4 da help!yeay...

    ReplyDelete
  5. Yuyu.. Itu akceli Akak petik dari kata kata penganjur contest si Sandra Azwan sebenarnya.. Tapi memang betul apa kata kata dia tu.. Yuyu antara the spokespeople for a new generation of women... hehe

    Sandra: ur most welcome Sandra.. nanti bila dan launch contest ni bagitau le kat Mak Dara ye hehe

    ReplyDelete
  6. aduh...keciknya sya rasa diri saya ini.....

    ReplyDelete
  7. luckylizan.. ishh jgn ckp mcm tu.. join jer nanti.. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah.. mak dara join la sekali... cnfirm leh menang nye kn :)

    ReplyDelete
  9. Top: memank Mak Dara nak join sekali.. tp kat menang tu jauhhhh le sekali hehehe

    ReplyDelete
  10. cop...farah x layak lagi kak... he hehe...

    ReplyDelete
  11. nak join malu pla, cam x layak...masih jauh lagi ni..

    ReplyDelete
  12. farah&Mamachia: jangan la macam tu.. belom cuba belum tahu.. =)

    ReplyDelete