Monday, April 18, 2011

MOOD Bergantung Kepada Kelajuan Internet

MOOD Bergantung Kepada Kelajuan Internet? Betul ke.. Itulah gambaran yang Mak Dara dapat dari beberapa teman Facebook Mak Dara. Rata rata Mak Dara tengok teman teman Mak Dara banyak update status mereka tentang kelajuan atau kelembapan internet diorang.




Kebanyakkannya akan happy bila internet diorang lajuuuuuuuu dan akan jadi moody bila internet slowwww.. Ye lah nak ber FB tak boleh, tambah tambah lagi macam kakak Mak Dara yang memang tengah ketagih main Cafe Life tu.. Bengang je dia kalau internet slow..

Tapi memang betul la rasanya. Sebab itu lah yang berlaku pada Mak Dara.. Sejak dua menjak ni P1 Wimax jadi sangatttt lembabss di kawasan umah Mak Dara.. Mula le jadi moody bila susah nak buat blogwalking.. Nak bukak satu blog pun rasa macam berzaman lamanya.. So memang Mak Dara jarang berBW le sejak kebelakangan ni..

Harap harap tenet lajuuu le balik lepas ni baru le boleh senyummm sokmo balik hehe

4 comments:

  1. Suka post ni..
    Kalo line slow, rasa malas nak buka..
    Wat tension je..

    ReplyDelete
  2. kadar kelembapan internet mempengaruhi kadar tekanan darah... semakin lembap kelajuan internet, semakin naik tekanan darah....

    ReplyDelete
  3. kadar kelembapan internet mempengaruhi kadar tekanan darah... semakin lembap kelajuan internet, semakin naik tekanan darah....

    ReplyDelete
  4. tau xpe.... inter kt umah saya ni pon lembab giler... bek guna line wifi curi kt ofie... laju siket... hehehe

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK