Sunday, April 24, 2011

MY HOTZ BUDDIES - Teman Tapi Panazz

Ada macam macam jenis kawan di dunia ni.. Ada kawan zaman kanak kanak, Kawan zaman sekolah, Kawan zaman U, Teman zaman kerja , Teman tapi mesraaaaaaa.. Tapi kalau nak tau Mak Dara ada Teman tapi Panazzzzz.. ala ala hots gitu hehehe..

Sebenarnya Mak Dara dan beberapa BFF Mak Dara di FB ada tubuhkan sebuah group MY HOTZ BUDDIES... Kami terdiri dari 21 orang sahaja. Group ni adalah "secret" so kalau uols search kat FB pun takkan leh jumpa punyalah.. Ini kira first time group MY HOTZ BUDDIES diceritakan.. Harap Hotz Buddies Mak Dara tak bako Mak Dara ye hahaha..


Group ni dah bergabung lebih dari 3 tahun dah.. Ada antara kami yang kenal sejak dari zaman Myspace lagi.. Boleh dikatakan kami semua dah jadi BFFFFF.. Kami selalu adakan gathering.. Dulu hampir setiap minggu.. tapi sekarang dek kerana keadaan masing masing yang amat bz maka kami buat gathering sebulan sekali.

MAJLIS BERBUKA PUASA MY HOTZ BUDDIES

MY HOTZ BUDDIES FUTSAL

MY HOTZ BUDDIES @ Ogy and Halim's Garden Weeding


MY HOT BUDDIES @ BORA OMBAK

Hari ni adalah gathering kami yang entah kali keberapa.. rasanya dah berpuluh gathering dah yang kami buat.. Bertempat di CHAWAN Bangsar.. Dan minggu depan akan BBQ di Kemensah pulak then stay kat Serendah pulak.. Memang the bestttt goup ever lerrrr...

My Hotz Buddies @ CHAWAN Bangsar

Ahli2 MY HOTZ BUDDIES

Di atas tu ahli2 masa mula mula MY HOTZ BUDDIES ditubuhkan. Tp sekarang dah berkurangan sikit.. Tapi tak pernah bertambah hehe.. harap2 group ni berkekalan le sampai bila bila insyaallah... To all my HOTZ BUDDIES.. Sayang korang ketat ketat.. muahhhhhhhhh


6 comments:

  1. wah mak dara... dulu suka juga join group2 ala2 mcm tu. tp kebanyakkan dr mirc la. join jugak gath.. tp bila dah kawen asyik gath dgn hubby jer

    ReplyDelete
  2. wah best nye kak.. jeles2... saya dah lame xwat gathering cam ni ngan member2... yela... sume dh wat hal masing2 sekarang ni kan :(

    ReplyDelete
  3. wah...bestnya ada group mcm ni... =)

    ReplyDelete
  4. seronoknya... bahagia sungguh dpt berkumpul mcm ni kan? i used to hv geng mcm ni. geng lepak2. kenal dr skolah sampai la zaman mak2..hehe cuma lately masing2 ade commitment! we all pn dh susah nk jumpa. klu jumpa pun small gruop: xpelah nk buat camne kan..heheh leh tumpang lepak grup org je la nmpknya..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Suria: gath ngan hubby lg besttt what hehehehe
    Top: gahtering le ngan bloger2 pulak... amacam? hehe
    Nur Memang besttt hehe
    kak Girl: gathering ngan Ida ngan Mak ajelah nak hehehehe

    ReplyDelete
  6. hihihi pic kita ada lah..hihihi.. bila lah bertemu kembali ae..huhuhu

    ReplyDelete