Monday, April 18, 2011

Norman Kamaru Tiru Cikgu Shida?

Norman tiru Cikgu Shida? Siapa Norman tu? Bukan Norman KRU ok hehe.. Ini Norman Kamaru seorang anggota polis Indonesia.

Norman Kamaru

Norman telah buat miming video ala ala Cikgu Shida dan upload videonya tu ke Youtube. Bayangkan.. dalam masa 2 minggu aje dah lebih sejuta orang menonton videonya tu.. Nak tengok... tengok di bawah..



Mak Dara tau cerita pasal Norman ni dari E NEWS tadi dan terus search.. Kelakau jugak tengok dia nyanyi lagu Hindustan tu.. Selamber je dengan baju uniform polisnya tu. Yang bestnya kawan dia kat sebelah tu buat derrkk je dengan si Norman yang tengah sakan miming kat sebelahnya tu.

Dengar cerita pada mulanya orang atasan tak suka dengan apa yang dilakukannya. Tapi akhirnya tidak memberikan sebarang hukuman kepadanya bila si Norman ni dah jadi orang paling glamour di Indonesia sekarang ni ..

Apa apa pun bagi Mak Dara masing masing baik Norman ataupun Cikgu Shida ada kelebihan masing masing.. layanzzzzz hehe

6 comments:

  1. dia pndai menari chaiya chaiya... tergoda jap.. move dia mmg tepat lar..

    ReplyDelete
  2. saya pon baru tengok semalam..hahaha..kelakar..

    ReplyDelete
  3. hahaa..skrg ni snang ja nk popular bgai..wat vdeo pelik2,upload..hahaha layan jer...

    ReplyDelete
  4. tp,best coz dia nya miming nmpk idup,sbb dia hafal lirik..hehee

    ReplyDelete
  5. ehh,bukan ke dia ni adik ckgu shida? ada dalam metro semalam.. =_=

    ReplyDelete
  6. hahahaha...buleh tahan jgk..tp yg xleh blah mmbe2 dia wt bodo tu..waakkaa..pangkat koperal tuuuuuu..hahahahah

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK