Friday, April 29, 2011

Orang Kedah Yang Derhaka..

Orang Kedah Yang Derhaka..Haaa itulah yang selalu dicakap oleh makcik makcik Mak Dara pada Mak Dara..Nak tahu kenapa.. Sebabnya Mak Dara ni nama aje asal dan dilahirkan kat kedah tapi ke Langkawi tak pernah jijakkan kaki lagi hehehe..

Kata makcik Mak Dara.. Ke Jepun, Cambodia, Thailand, Singapore, Vietnam, India, Taiwan semua hang dah sampai.. Kat langkawi hang tak pi lagi no.. Ha hahaha kedepuk hambekk .. Tapi memang betul pun apa yang dicakapkan oleh Makcik Mak Dara tu.. jadi untuk menyahut cabaran ini.. Mak Mak Dara akan pulang ke kampung Mak dara di KULIM kedah esok untuk hadiri kenduri teman Mak Dara pastu terus berdesupppp ke Langkawi pada hari Ahad nanti..


Tapi memang blur.. Nak duduk dimana yang best.. Aktiviti apa yang best kat sana? Ada rakan rakan blogger yang dok kat langkawi atau pernah pi langkawi.. cerciter ceciter sikit dan rekomen sat apa apa yang menarik kat sana hehehe

5 comments:

  1. Suspen baca tajuk entri tu... Hahaha...

    ReplyDelete
  2. ler.. dah tu ape lagi... follower aka peminat dah ramai ni.. apa lagi? arrange la trip bersama follower.. amacam? saye nak joint!!!

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK