Friday, April 29, 2011

PACKING time!

Masanya untuk Mak Dara packing baju.. Nak balik kampung Mak Dara di KULIM Kedah untuk menghadiri kawan Mak Dara yang bakal naik pelamin Sabtu ni.. Pastu terus Mak Dara dan keluarga akan berdesuppppppppp ke Langkawi..

Langkawi oh Langkawi.. At last akan ku jejakkan kakiku di tanahmu jua .. Walau asal kedah tp Mak Dara tak pernah pegi Langkawi hehehe.. Tapi dok search dan google semalam semua tempat yang best banyak yang dah fully book.. Adoyai.. jangan kami anak beranak kena bukak khemah tidoq kat tepi pantai cukup le..

Takleh jadi.. Habis je packing ni terus calling2 lagi kat hotel disana.. Harap2 ada la yang kosong lagi huhu..

Ada sesiapa kat sini yang dok Langkawi.. TOLONGGGGGGGGGGG!!! hehehe

9 comments:

  1. akakkkkk! datang kat saye akakkkkkkk!!! pelisss!

    ReplyDelete
  2. Yuyu dok kat mana? eiii sronok kalau dapat jumpe Yuyu!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. akak nak balik kulim ke .. wahh bleh la jumpa yea !!! kenduri kat mana ye ... pasal saya pun ada panggilan kenduri sabtu ni..

    ReplyDelete
  4. Halila.. yup nak balik kulim ptg ni.. Insyaallah bolehhh =) Kenduri kawan akak tu kat Padang Serai.. Pengantin lelaki dia tu Marzuki =)

    ReplyDelete
  5. last atien pergi langkawi last year. kat tanjung rhu. sumpah pantai dye lawa gile. heeee

    ReplyDelete
  6. nak minta tolong promotekan blog kami boleh? terima kasih... sebolehnya kami mahukan 100 org follower untuk comercialkan blog kami ni.... terima kasih banayk yer... insyaallah kami akan cuba tolong anda juga... terima kasih sekali lagi... kami dalam masa memuatkan video masakan terbaru kami harap semua dapat enjoy....

    http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Ida..kalau nak family kondo istana tu ok gak...apartment 3 bilik 2 bilik air siap dapur kat area kuah..
    kalau nak romantic kabin chalet mak aiii...cantik kat area chenang jer...

    ReplyDelete
  8. baru jerk g langkawi last 2 week,.. stay kat kondo istana,.. hokey lah,apartment 3bilik,.. dekat giler ngan ismail group pekan kuah,.. cuma kondo istana tue x berapa nak happening dah,..dulu2 ramai gak org duk situ,...

    kat sini citer yy pasal langkawi,..

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/04/trip-to-langkawi-part-3.html

    ReplyDelete
  9. eeeiii, nak gi kulimmm...???nak itot.. i miss my kulim so, muchhhhh

    ReplyDelete