Monday, April 4, 2011

Pembakar Semangat Untuk Terus Berbloging

Kite Bako.. Kite Bako.. hahaha bukan kes Bako yang itu yer.. Citer in takde kene mengene dengan Usop Wilcha tu yer. Ni Mak Dara nak citer pasal keterujaan Mak Dara untuk terus berblogging.. Apa yang membakar dan pembakar semangat Mak Dara. Firstly mestilah sokongang hubby Mak Dara yang tak putus putus.. Dan juga kata kata semanagt dari family dan kawan kawan.. Dan paling best semalam bila ada teman FB Mak Dara komen ni pada Mak Dara..


Perghhh tengkuuuuuu sesangat le pada teman Mak Dara Farah Waheda Wahid. kata katamu itu mendorong mak dara untuk terus berblogging.. berblogging.. berblogggg selagi terdaya insyaallah.. Mudah mudahan idok le sampai goblog jadinye Mak Dara nanti haha..

Dan tidak ketinggalan Mak Dara jugak nak ucapkan jutaan lemon terima kasih pada beberapa teman blogger Mak dara yang hari hari memberi semangat tanpa jemu pada Mak Dara tak lain tak bukan SUPER IBU, Lekat Lekit Gurl , MeggiBOY, Kak Pah Kpoh.. Top Imagine, Mrs Sabri dan teman teman blogger yang lain jugak.. Nanti kita dinner ramai ramai yer.. Kak Pah belanjer hehehehehe...

Farah Waheda Wahid pun ada blognyer juga tau.. Blognyya ialah senorita diaries fArAh'S jUnKiEs oF LiFe



Jom ramai ramai terkah blog Farah jomzzzz... Klik di SINI untuk ke blog Farah yer

Moral of the story is.. selalulah memberi kata kata semangat kepada keluarga mahupun teman teman anda.. Anda tak tahu bertapa kata kata anda tak kisah banyak atau sedikit itu pasti akan memberi semangat dan pendorong kepada mereka . Siapa tahukan.. Insyaallah

9 comments:

  1. yes sis u rite.. sokongan tu akan membantu kita untk lebih bersemangat... wish u a very good luck..

    ReplyDelete
  2. tahniah sis dah ada peminat tegar tu,..hehe..saya setakat ni belum ada sape2 lagi yg memberi semangat utk terus menulis kecuali diri sendiri.. :)

    ReplyDelete
  3. ya.keep on blogging. (^^o)

    ReplyDelete
  4. alamak sis... mayu ler.... lols...btw thanks... ;) .... love you....

    ReplyDelete
  5. alaaaaaa..kita pun bagi semangat jugak..heee...

    ReplyDelete
  6. wah... nama saya ada la... malunye.. teruskan berblogging kak.. saya akn support blog akak :)

    ReplyDelete
  7. salam..yearh..tu baru semangat..huhu..rase nak folo gak farah punya blog nie..haha..erk..mak dara blog maka dara aku dah bloglistkan di blog aku..so..plsss..bloglistkan blog aku juga yer..tq..sy..juga sentiasa menyokong mak dara..n always visit u blog..(0__0)....video clip nie lucu ke kejam??

    ReplyDelete