Friday, April 29, 2011

Perkahwinan Prince Wiliam Dan Kate


perkahwinan Diraja pewaris takhta Britain, Putera William dan Kate Middleton di Istana Buckingham, London akan berlangsung esok 29th April .. Tak sabar rasanya nak tengok acara gilang gemilang ni.. Adakah majlis ini akan jadi semeriah dan se"grand" majlis perkahwinan Prince Chalse dan Princess Diana dulu? Kemungkinan besar ya... Kira kira 2 bilion penduduk dunia bakal menyaksikan majlis perkahwinan ni..

Tapi yang pasti majlis ni akan menjadi WEDDING OF THE CENTURY!! Semoga perkahwinan putera sulung princess Diana kekal sehingga keakhirnya ... =)

5 comments:

  1. nak tunggu 3pm ni kat ntv7 live lagik. x kisah lah pe org kata, pehal org mesia sibuk dgn kisah kawen anak raja luar.kalau dah minat ibunya, mesti nak tengok anaknya kawen..hehe

    ReplyDelete
  2. prince william dah tak hensem macam dulu.
    tapi princess kate sangat gojes.
    hihihihi.
    =)

    ReplyDelete
  3. wah bestnye kalau perkahwinan kita mendapat perhatian seluruh dunia kan :)

    ReplyDelete
  4. wedding of the decade kot makdara. tgh brsedih ni makdara sbb arini kc kena balik lambat ..tk dpt la nk tgk exboipren kawin. huhu

    ReplyDelete