Monday, April 4, 2011

UCOP WILCHA boleh menang Anugerah Bintang Popular Tahun Depan

Mak aih.. terkekek kekek.. terguling guling anak anak Mak Dara termasukler Mak Dara sekali melihat gelagat Ucop Wilcha dan Johan semalam.. rasa rasanya dalam semua persembahan.. baik persembahan pembukaan persembahan pertengahan, persembahan ella sekalipun,, rasanya persembahan Ucop Wilcha lebih menghiburkan dari persembahan mereka.. Tapi persembahan Dato Siti tetap meletop jugak.. Tapi rasanya yang paling menghiburkan adalah persembahan Ucop Wilcha..Maunya tak.. Siap satu Arena Of Star tu angkat tangan dan buat gaya tangan Ucop yang meliuk lentok tu.. Bukan semua orang boleh buat macam tu.. Rasa macam tak puas aje nak tengok gelagat Ucop semalam..



Klip Video gelagat Ucop Wilcha di ABP semalam

Pagi ni pulak bila bukak FB penuh status status mengenai Ucop Wilcha ni. Semua asyik puji puji dia.. Memang patut dipuji pon.. Bukan setakat dapat pujian aje.. Siap ada fanpage lagi tu.. Bukan fan page dari filem Hantu Kak Limah Balik Rumah tapi Fan Page Usop Wilcha glamor di pentas Abpbh 2010


Nahh engkau.. Baru semalam jer diorang buat fanpage ni dah ada 4221 fan yang dah like.. macam mana lah Awak tak cakap yang Ucop Wilcha boleh menang Anugerah Bintang Popular Tahun Depan kan hehehe..

Apa apapon.. Terbaiklah bang Usop.. oleh kerana kita hidup dalam demokrasi terpimpin, saya Mak Dara, bekas penari kebudayaan ingin mengesyorkan supaya kita membuat undian, siapa-siapa di sini yang menyokong supaya kita undi Ucop Wilcha menang ABP tahun depan, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYA!.... hahaha kita bako.. kita bako... hehe

11 comments:

  1. hahaha.. kalo die aktif tahun ne, cnfirm ar thn depat die dpt award kn :)

    ReplyDelete
  2. betul mak dara. saya sokong mak dara. mmg lawak x hengat la saye semalam tgk usop wilcha semalam..hahahaha

    ReplyDelete
  3. memang dye lawak giler..
    pak jabit mesti jelez tgk awok ade microfon~ haha

    ReplyDelete
  4. hahaha saya memang suka tgok ucop wilca ni semalam..memang lawok habislah dia nih... :)

    ReplyDelete
  5. memang best la.. spontan n bersahaja jer.. mmg boleh menang kalau di calon

    ReplyDelete
  6. arghhh x puas! x puas! x puas nak gelak! Sib baik la sempat tgk part nie mlm td. Berbaloi penat redah jem kat highway dr Kulim ke KL mlm td hehehhe

    ReplyDelete
  7. memang x puas betul semalam tgk usop tu..kelakar giler...sabor jer lah!!!

    ReplyDelete
  8. yeyyy . cayaa la usop . memang terbaik dye tu mak dara / hehe .

    btw , thanx eh jenguk blog cik angin . terharuu betul . sape x kenak mak dara . femes juge ni .

    ReplyDelete
  9. he he he..... ucop whilcha semakin popular... ;)

    ReplyDelete
  10. Saya tgh angkat tgn nih....he3...

    ReplyDelete
  11. antara watak yang berjaya dihidupkan dikalangan masyarakat.....bukan senang.....

    ReplyDelete