Monday, April 11, 2011

Wan Gondol Pelakon Baru Popular..

Wan Gondol Pelakon Baru Popular haha nama memang catchy kan.. Memang sempoi dan best.. Terima kasih dik.. Memang yang paling pantas join segmen Mak Dara ni =)


Jom kita tengok Wan Gondol atau nama sebenarnya Irwan Miswan ni jenis Pelakon Popular macam mana.http://budakkampung39.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

Senarai Pelakon Popular yang harus anda kenali :

1) http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html
2) http://shalleyshalina.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

jom join segmen JIKA AKU PELAKON POPULAR

5 comments:

  1. akak...link saye tu cam salah je....huhuhuhu...ni link wan gondol...

    http://budakkampung39.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  2. oh ye lah hehe akk dah betulkan td sowi dik hehe

    ReplyDelete
  3. hehe ok2..xde hal...so dah ade skrip untok saye???keh3...gurau jerrr

    ReplyDelete
  4. hehehe skrg akak cuti jap dari tulis skrip drama tgh nak buat dokumentari pulak.. kalau ada nnt akak khaborkan hehe

    ReplyDelete