Monday, April 11, 2011

Yeay!! Mak Dara antara Pemenang Yuyu Zulaikha: Ferrero Random Giveaway!!!


Syukur alhamdullilah..... Siapa sangka.. Memang tak disangka sangka.. Mak Dara adalah antara 33 pemenang bertuah contest Yuyu Zulaikha: Ferrero Random Giveaway

Mak Dara adalah peserta contest yang je 49!

Mak Dara adalah peserta contest yang je 49 daripada 567 penyertaan!! Perghh ramai betul yang join contest Adik Yuyu ni. Inipun sebab contest ni hanya dibuka selama 6 hari. Bayangkan kalau dua minggu mau ribu ribu lemon yang join hehe

result.

Antara 567 penyertaan . Number bertuah 49 milik Mak Dara telah dipilih secara rawak oleh random.org!!! perghhh memang bertuahh.. Mak Dara bakal memenangi shawl !

Terima kasih Yuyu. Terujaaa Mak Dara dibuatnya! Selalu selalulah buat contest ya dan pasti Mak Dara akan menjoinkan diri ini =)

18 comments:

  1. peh! cayalah.. tahniah mak dara..

    ReplyDelete
  2. tahniah,.. kita x menang pung, xper lah laein kali join lagik,..!!!

    ReplyDelete
  3. tahniah makdara !
    nabila pon masuk.
    tapi rezeki pulak tak masuk.
    keh3

    ReplyDelete
  4. terima kasih semua.. Memang Mak Dara tak sangka boleh terpilih hehe

    ReplyDelete
  5. wah mak dara.. tahniah... top berjaya dapat top 5 untuk di review jerk :)

    ReplyDelete
  6. bestnye menang! kongsikongsi hadiah nak mak dara :) hee tahniah!

    ReplyDelete
  7. tahniah mak dara.. saye tengah frust sebab number saye tak naik :(

    ReplyDelete
  8. alaaaaaaaaaa ...

    dye pulak dapat ??

    T.T !!!

    kalau mcm tuh , buad iz nie jd artis !!!! huh ! :P

    ReplyDelete
  9. random tu cari.. manalah mak dara ni.. alhamdulillah rezeki! tahniah. lama tak jenguk meggie

    ReplyDelete
  10. waa.. best nya kak.. tahniah.. lepas ni saya nak cuba la masuk apa2 GA.. kadang2 sebab sy blogger baru rasa segan la pulak..

    ReplyDelete
  11. tahniah Mak Dara...
    sy pon memang jugak...
    yeay !!!~

    ReplyDelete
  12. tengkiuuuuuu sumer diatas ucapan tahniah tu yer.. =)

    uit Cik Yuyu pun komen jugak?! Wahhh terujaaaa Mak!! timer kasih le bebanyok Cik Yuyu. Ate dapat jugak Mak shawl cantik nanti hehe..

    ReplyDelete
  13. mak dara tahniah
    xsempat nak join huhuh

    jom join GA mama shifa lak
    http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2010/05/sumimie-kawai-baby-collection-opening.html

    ReplyDelete