Tuesday, May 17, 2011

1131-33-113

Ni nimbor apa pulak yang Mak Dara bagi pagi pagi buta ni kan hahahaha... Hehehe ini bukanlah nombor bertuah ataupun nombor ukur lilitan badan Mak Dara hahahahaha... nak tahu nombor apa cetengo cetengok cetengok gambor di bawah..

Haaa itulah nombornya...Nombor follower yang mempollow 3 blog mak Dara.. Cantekkk betul nombor tu kan baru aje perasan bila bukak blog ni kejap tadi hehe..

Mak Dara ada 3 buah blog dan blog ini masing masing ada fungsi yang berlainan.. Blog ADZAIRDAWATI mewakili kerjaya Mak Dara sebagai penulis skrip dan filem.. Di blog itu Mak Dara senaraikan kesemua 61 sinopsis drama drama yang pernah Mak Dara hasilkan dulu.. Kalau sudi nak melawat tengok drama apa yang pernah mak dara hasilkan klik di SINI ye..

Blog D'ADZA pulak mewakili group/Band Mak Dara bersama 3 orang adik beradik Mak Dara.yang terdiri dari Mak Dara (Adza Irda), Adza Yanie, Adza Tuty & Adza Rina. Disni tercatat semua aktiviti kami dari pemilihan lagu, rakaman , album, sesi photografi bersama wartawan, sesi temuramah di radio sehinggalah ke sesi promotion bersama Boss kami Saiful Apek ada disana... Klik di SINI jika sudi menjenguk D'ADZA =)

Dan blog peberet Mak Dara adalah BLOG BICARA MAK DARA le.. Disinilah Mak Dara meluahkan semuanya .. Err takde le semua.. hahaha.. Disinilah Mak Dara mengomel, bergossip dan dimana Mak Dara selalu luangkan masa terluang Mak Dara..

Jika ditambah dan ditolak.. ketiga tiga blog Mak Dara ni telah difollow oleh hampir 1297 orang.. Eh betul ke Mak Dara kire tu.. Mak Dara bab math ni fail sikit hahaha.. Disini Mak dara ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada setiap sorang dari anda diatas kesudian mengikuti perkembangan blog blog Mak Dara ni.. Setiap sorang dari anda amat istimewa pada Mak Dara... =)


5 comments:

  1. aik,.. rajin betul MD mantain sampai 3 blog,... go go chaiyookkk !!!

    ReplyDelete
  2. Lyss: hehehe cantekk kan =)
    Mr feckry: hehehe tks..
    Yana: tengkiuuuuu Yana =)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK