Tuesday, May 24, 2011

Ada Orang Hack Blog Mak Dara

uik... header dah berubah.. Dari gambor header biasa pegi balik ke header yg animated tu.. Memang sebelum ni Mak Dara ada tempah header kasi dia animated bergerak gerak gitew tp sebabkan dengan adanya animated header tu blog Mak Dara lambat dan berat nak load maka Mak Dara pakai semula header Mak Dara yg dulu tu.. yang tak bergerak gerak.. Tup tup malam ni dah bertukar header pakai yg animated punya pulak... (Ok dah tukar balik ke header lama)

pastu dari boleh post 5 entry sekarang boleh post 2 entry aje...

 Pada yang pakar tolong tunjuk ajar sikit.. Mak Dara ni mmg betul2 rabun IT.. 

Uishhhh baik tukar password sekarang!! Sapa punya keja lah ni!!!!!


10 comments:

  1. Chegu Zubir: saya dah tukar password saya sekejap td.. Ada apa apa tips yang lain tak yang perlu saya buat lagi..

    ReplyDelete
  2. aik, camna boleh tukar header???
    sebab bila kita tukar header baru, yg lama tu akan hilang. kecuali kalau kita save kat dalm pc kita.
    hmmmm.....
    kot org dalam umah mak dara kot??..

    ReplyDelete
  3. itulah yang heran.. mcm mana boleh bertukar.. Org dalam umah Mak Dara sumer tak buat.. dah habis soal siasat kaw2 dah hahaha

    ReplyDelete
  4. pandai betul diaorang.. saya pun IT kureng jugak. hati2..

    ReplyDelete
  5. hmm bahay ni bahaya.tukar passowrd sllu ye mak dara ><"

    ReplyDelete
  6. sis ada bgi paswod kat org lain x?mgkin org tu dh salahguna paswod sis tu..bahaya ni..baik cpt2 tuko..

    ReplyDelete
  7. mak dara ada bagi passsword mak dara kat sape2 x mase mak dara mintak tolong orang renoved blog mak dara ni :)

    ReplyDelete
  8. Liza @ Adzriel AB: mmg terrorkan huhu
    Rara: betul3.. Maybe sebab Mak Dara tak pernah tukar sekali pun password ni lah jadinya :(
    Mimi: bahayakan.. dah semalam baru tukar yg baru..
    Jia: tks jia
    Top: bahayakan.. huhu

    ReplyDelete