Tuesday, May 24, 2011

amik tajuk entri ni dan linkkan ke entri ini..



Salam dan selamat pagi sumer.. Ok Kalau dah tengok header kat atas tu taulah apa maknanyakan.. Kompomm le Mak Dara nak join Segmen Ben Ashaari =)

Rasanya nama mak Dara boleh dijadikan satu watak dalam filem NUR KASIH.. memang oklah mungkin boleh jadi watak makcik makcik busybody dan suka mengumpat tu kan.. Cuba bayangkan pulak nama Mak Dara dalam filem PIRATES OF CARRIBEAN . pastu watak Mak Dara jadi salah satu karektor di sebuah pulau di mana Mak Dara atau "MEK DERE" ikut loghat Jack Sparrow hehe telah bertemu dengan dengan Jack Sparrow ketika dia berlabuh di sebuah pulau terpencil didunia.. Mungkin dalam filem tu Mak Dara  dah jadi rupa macam sotong macam si Barbosa tu haaa itu pun ok gak

Tapi kalau boleh nama Mak Dara nak satu kelainan.. Kalau boleh Mak Dara nak nama Mak Dara jadikan dalam satu watak dalam filem FAST AND FURIOUS 5 : FAST 5!! Bayangkan Mak Dara berkain batik sambil racing bawak kete evo. Perghhh kompom orang akan ingat karektor tu sampai bila bila hahahahahahahaha .. pastu cuba imagine poster film dia kalau mcm ni




HAHAHAHAHAHA..... Adess angin meroyan Mak Dara dah sampai dah haha Err adeke producer atau penulis skrip yg sanggup nak pilih Mak Dara ni keke

15 comments:

  1. wow...pakai kain batik tuuuuuuuu...

    ReplyDelete
  2. bab kain batik tu yang x boleh tahan tu haha

    ReplyDelete
  3. Awesome per berkain batik sambil racing. Saya duduk sebelah tau!!! hehe..

    ReplyDelete
  4. kain batik tu boleh ganti bendera bila dah sampai garisan..hu hu

    ReplyDelete
  5. mizzkechique: hehe jangan terbanggg sudah kain batik mak dara tu masa tgh sakan racing kan hehe
    terBLOG: kekeke'
    GreenAppleKu: wokeyyy bolehh tapi kena pakai kain batik jugak.. hehe
    Azzah: wahh bagus idea tu hehe

    ReplyDelete
  6. kalo makdara belakon citer fnF5 tu, kompom ai pi tngok dulu..eksotik gituh! :D

    ReplyDelete
  7. pakai kain batik bawak evo.. betol pompuan melayu terakhir mak dara ni kan :)

    ReplyDelete
  8. MDT hehehe eksotik sampai terseksa semua yg menontonnya tu nanti kekeke
    Top: hehehehe

    ReplyDelete
  9. ha.. kena tag kat sini
    http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-rekaan-blogger.html

    ReplyDelete
  10. Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

    Nadh buat Pirates + Nur Kasih The Movie

    ReplyDelete
  11. hbat bju akak klu race kete pkai gitu..
    hehehe
    papepun
    hye..
    anda terpilih dalam watak cerita PIRATES OF CARRIBEAN(version oneniezuka)..

    http://oneniezuka.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    ReplyDelete
  12. Mintak kebenaran gune name ye hik3 sekian..:)

    ReplyDelete
  13. kak , jemput bace okeyy .
    you r one of my artist HAHAHA .

    http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    ReplyDelete
  14. akak kena tag jugak dalam filem yang tak berapa meletup ni..hahaha

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    ReplyDelete
  15. cayaa la makk dara...
    pfffttt!!!!

    ReplyDelete