Tuesday, May 10, 2011

Bau wangi di tengah malam..

Tengah sakan berblog tetiba Mak Dara ada terbau satu bau yang amat wangi sekali.. Mula mula tu bau dia sikit aje.. pastu makin lama makin kuat.. mata terus tengok jam.. dah pukul 12.. Ahhh sudahhhh.. Nak tegur tak berani kang salah "tegur" naya kang.. Nak tanya suami yang tengah buat skrip malas nak kacau kang lari semua idea dia ..

Mak Dara amati betul betul bau tu.. eh macam biasa ku bau wangi ni... tengok punya tengok rupa rupanya anak Mak Dara tengah sakan main perfume Mak Dara kat balik kerusi di bilik Mak dara ni.. Adoyaiii buat suspeng ajelah.. hahahaha

11 comments:

  1. haha.. nasib bek anak kan... kalau member dah lama kena sekeh... haha

    ReplyDelete
  2. hehehe, ingatkan unseen ghost tadi, ;)

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu...nasib baik perfume je!
    kalau tak suspen gaklah...hehehehe

    ReplyDelete
  4. mcm skrip jgn pandang blakang la plak hehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha..igtkn ada unsur2 paranormal td..

    ReplyDelete
  6. sabo jer la...
    mmg menguji keberanian bila tengah2 mlm dtg bau mcm2...

    ReplyDelete
  7. terkezut den. buat suspen ja mak dara ni ~ hahah

    ReplyDelete
  8. HAHAHA :D Hhhaaa ~~ Cuak cuak , ketak lutut . Ehhe .. Habis le perfume Mak Dara ... Ehhe

    ReplyDelete
  9. penat je saspen. belle nyer keje ka?

    ReplyDelete
  10. memang suspenggg giler.. petang tadi Mak Dara simpan sumer perfume dalam almari kasi tinggi tinggi sure ke kecik Mak Dara tu tak dapat ambik next time hehe

    ReplyDelete