Tuesday, May 17, 2011

Mak Dara Dah masuk Bulan Ke 4

Pic from google

Yeayyyy!!! Syukur alhamdullilah hari ni 17 Mei 2011 maka genaplah 4 bulan blog BICARA MAK DARA!!

HAPPY BUFFDAY BLOGKU YANG TERCINTAN CINTUN muahh

Di sini Mak Dara nak ambik kesempatan nak ucapkan ribuan terima kasih terutama pada hubby Mak Dara ang banyak mengongkong errr salah menyokong penglibatan Mak Dara dalam dunia blog ni.. Bersabar bila sejak dua menjak ni Mak Dara lebih melayan blog dari dia hahahaha.. Just kidding ahaks.. Pada anak anak Mak Dara yang selalu berebut menggunakan laptop untuk main games..

Dan terutama kepada AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA!!!!!!! Sayang korang ketat ketattttt... Terima kasih sebab selalu support blg picisan Mak Dara ni.. To Top Imagine, Elle Elyssa, Kak Pah, Mrs Sabri, Lekat Lekat Gurl , Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha , MEGGIBOY, Belalang, Green Appleku, Sandra Azwan, Mak Lagenda, Balqis Nazid, Isteri Encik Bard, Pinky Momma .. really appreciate your friendship and support =) (kalau ada nama yang Mak dara tercicir tolong khaborkan ye.. (nnt Mak Dara add balik almaklum le dah tuo selalu lupo hehe)Amboi macam menang award le pulak hahahaha...

Sempena harijadi ke 4 bulan ni kalau sudi vote le Mak Dara kat SINI untuk kategory TOP KAY POH DiGi WWWOW Award... tengkiuu semua yer.. Jassamu ku kenang..Terima kasih, Domo Arigato, Nandre, Sheshe kepada anda dan kepada yang bakal follow Mak Dara. !!!

4 comments:

  1. wah.. nama sy first la... tibe2 lak nak terasa terbangga jap :)

    ReplyDelete
  2. nama elle takde tapi elle tau elle sentiasa di hati mak dara.

    ReplyDelete
  3. Wow!Hebatlah mak Dara baru 4 bulan dah mcm 4 tahun.

    ReplyDelete
  4. ahaa tahniah2 mak daro , bee nk tunggu setahun br wish kat dia haa

    ReplyDelete