Sunday, May 15, 2011

Bihun ke Kuewteow

Bihun ke Kuewteow? itulah persoalan yang dok bermain dalam fikiran Mak Dara sebaik celik je mata dari tidor tadi.. Ini semua gara gara nak berpicnic dengan family dan rakan rakan dengan group kami MY HOTZ BUDDIES di Kemensah kejap je lagi...

Acara ni masing masing bawak pot luck.. Itu yang konpius nak masak bihun atau kuew teow tu hehe.. Tak boleh jadi ni.. Inilah masanya nak kena godek godek resepi di blog Abang Mat gebu.. =) Selamat berhujung minggu semuaaaaa ...

7 comments:

  1. Kemensah best,.. lama dah x g !!! selamat bermandi -manda eh.

    ReplyDelete
  2. bihun best!!!hehe.selamat berpicnic mak dara.

    ReplyDelete
  3. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete
  4. wah ceat sket uplod pic lam belog yer kak

    ReplyDelete
  5. Yana: mmg bestt tp air dia agak kotor la semalam
    Cintabunga: okey nnt akak gi tengok entry sis tu yer =)
    Lydia: tks dear
    reen: kan kan kan hehe
    frame: tks dik
    IEB: hahahaha

    ReplyDelete