Wednesday, May 11, 2011

Bila Anak Buah Turut Bertanding

Sekarang memang meriah dengan DiGi WWWOW Awards.. Sana sini sumer masuk bertanding.. Mak Dara pun tak ketinggalan .. Rasa nak tergelak pun ada.. Blog picisan macam Mak dara ni gatai pi masuk kategori blogger of the year.. Perasan betulkan? =) skrg di tangga 46 esok lusa keberatusan le tu kompom.. Dah tau dah takkan menang saje je kasi meriah haha. Lagi satu Mak dara masuk Top Kay Poh Award.. Ha ni best sikit dok kat tangga keempat..

Yang terbaru anak buah Mak Dara pun join jugak DiGi WWWOW Awards ni dalam kategori Blogger Of The Year.. Bila Anak buah Mak Dara Elia si JEJARI RUNCING tu masuk.. sebagai Mak sedara kenalah support.




Moh le ramai ramai vote Elia ye.. Klik di SINI untuk mengundi.. Eh tetiba rasa nak nyanyi lagu mari mengundi pulak haha

4 comments:

  1. mak tukang tgk je siapa yg masuk dlm pemilihan tu.

    Hihihi..nak terlibat, tak layak lg rasanya!

    ReplyDelete
  2. ih... jejaring runcing tu bukan yg tunang penjaga gol malaysia tu kan.. hehe... anyway dah vote... all the best k!

    ReplyDelete