Monday, May 30, 2011

Chef Wan Bakal Timang Cucu Lagi..

Wahhh pasti gembira Chef Wan dikala ni bila dia akan menimang cucu baru tak lama lagi. Mak Dara dapat tahu ni pun dari fanpage anak Chef Wan sendiri iaitu Serina..



Di fan page tu Serina menyampaikan berita gembira bahawa dia sedang berbadan dua. Dan kandungannya kini baru mencecah 1 bulan.. Tahniah untuk Chef Wan, Serina dan suami kerana bakal menerima orang baru tahun depan. Sebelum ni Serina telah melahirkan seorang anak lelaki bernama Tristan Tareef dan sekarang Tristan bakal bergelar abang..

gambar dari google

Mak Dara nak ucapkan tahniah kepada seluruh keluarga Chef Wan terutamanya Serina dan suami ya.. Hmm adik Mak Dara, blogger SUPER IBU pun baru juga mengandungkan anak keduanya dan sekarang pun baru sebulan.. Entah entah  mereka akan lahir pada bulan yang sama agaknya kan  =)



10 comments:

  1. aik baru je bersalin serina ni.. heheh xpe itu rezeki kan kak..

    ReplyDelete
  2. tahniah serina dan emy..errrk, mak dara bila nak bukak kilang lg..hehehe

    ReplyDelete
  3. beshnyer da ade baby..bhgia kak serina nmpknyer..hrp bkekaln dan ura2 yg ddgr ttg family dia xbtol..umm =)

    ReplyDelete
  4. wah tahniah serina... bestnyer kak, saya masih menunggu saat ini... Mudah-udahan dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. wahh ... rajin nya mengandung kan ... rasanya baru saja bersalin anak pertama..

    ReplyDelete
  6. berapakah umo si abang bila dia akan dpt si adik plak tu?? hehehe..seriau mak dgr!

    Apapun, rejeki dia..dah sah dah kan..buatlah apa pun!

    ReplyDelete
  7. turut tumpang gembire untuk pak long wan... my lovely couzin serina, nek ndak and tuk ndak kat pahang sebab dapat cicit lagi... :)...semakin besar lagi ler keluarga nampak gayenyer... meriah lah biler rayer dan kenduri kendara cenggini...

    ReplyDelete