Tuesday, May 10, 2011

Contest Mata Paling Cantik


Malam ni Mak Dara nak join satu lagi contest anjuran Hikayat Sang Luncai.. Banyak bebenor pulak Mak dara menjoinkan diri dalam contest contest sejak kebelakangan ni kan.. Ini lah penangannya bila menang beberapa contest bulan lepas termasuklah contest adik cumil Yuyu Zulaikha dan juga dari Supermodel's Secrets beauty store . Kira macam pemangkin semangat untuk mak Dara terus mencuba nasib..

Syarat-syarat untuk join contest ni :

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook. ADA

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe. DONE (Mak Dara follower ke 1001)

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni. DONE

4) Letak banner kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni DONE

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je. DONE

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.
DONE. Mak Dara nak tag 1) MeggiBoy, 2) MartiasAli.com 3) SUPER IBU

5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni. DONE

Ok Mak Dara nak pertarukhkan gambar dibawah untuk menyertai contest ini..



Untuk pengetahuan.. Dalam gambar ini, Mak Dara mengenakan dua pasang contact lense dari dua jenis warna yang berbeza. Sebab itulah colour dia lain sikit.. Tips ni Mak Dara dapat dari makeup artist Rozita Che Wan =)

Pada yang nak join contest ni sila le klik di SINI ye..

4 comments:

  1. wah.. confirm la mak dara menang kan.. mata mak dara dah la cantik.. gudluck yerk mak dara

    ReplyDelete
  2. Adusss susah nak menang ni Top.. Dah join contest ni baru Mak Dara perasan dan berpuluh puluh orang dah join dan gambor mate diorang.. perghhh lg cun cun.. Dah tu pulak Mak Dara tak perasan yg nnt kena promote pulak suruk org klik like kat picture tu.. kompommm kalah nye lah sbb Mak Dara tak ramai kawan hahaha

    ReplyDelete
  3. hi mak dara,

    thanks join contest ni..cantik mata mak dara..teruja tgk..hehe good luck :)

    ReplyDelete
  4. Tks Encik Luncai.. terkembang semangkuk Mak Dara hahaha

    ReplyDelete