Tuesday, May 24, 2011

Dah Jatuh Di Bawah Tangga

Bak pepatah Dah jatuh ditimpa tangga.. tapi dalam Mak Dara punya kes ni lebih kepada dah jatuh di bawah tangga hehe.. kisahnya pasal digi WWWOW award tu lah.. Dalam dua tiga hari ni entah kenapa Mak dara tak boleh bukak side ke link utk Vote mak dara tu.. tup2 hari ni bukak dah boleh tp sayangnya mak Dara dah jatuhhhh dari tangga keempat dah jadi tangga kelima.. uwaaaa sedey2..

Pada yang sokong Mak Dara please please please le undi Mak Dara ye.. pweaseee (sambil buat mulut kembong mata bulat ala ala nak kasi nampak comel hehe) plssss support me.. pada yg vote tolong habaq mai kat Mak Dara ye.. tangkiuuu sayang korang ketat ketat

klik di SINI yer..

4 comments:

  1. ai tetap vote for u mak dara!...u tetap diva lagi da vogeh!

    ReplyDelete
  2. jgn risau mak dara..br satu je tu..jap lagi naik semula tu

    ReplyDelete
  3. Eza: tengkiuuuuuuu Eza.. mana ada vogeh dah jadi togeh dah ni gegegeg
    Lydia: mudah2an masin le mulut Lydia tu hehe

    ReplyDelete