Tuesday, May 3, 2011

"I LIGHT U"

 

Hari ni Mak Dara nak join GA blogger hebat eqbalzack "i light u" wahh memang lain dr yang lain Giveaway ni sebab tu Mak Dara terujaaa nak join.. Antara syarat menyertai GA ini adalah Buat 1 entry ringkas dan kreatif (slogan, pantun, kartun dan sebagainya) bertajuk 'I LIGHT U'. Ok Mak Dara try yer.. Rasanya nak buat something different sikit sbb Mak dara memang fail buat slogan, berpantun selalu hujungnya tak sama.. nak lukis kartun sure jadik orang lidi maka ... presenting..

"I LIGHT YOU" Mak Dara punya style
(takmo tiru2 k hehe)






.
Ini ajelah sekreatif yang mampu Mak dara buat.. hehe.. Dilarang meniru sama sekali yer.. Penat tau Mak Dara perah otak untuk join GA ni.. Tapi korang lagi kreatif dr mak dara so jangan lepaskan peluang ni. . Jom join ramai ramai.. Klik di SINI untuk menjoinkan diri ye.. ahaks.. Ok mak dara nak tag 1 Mrs Yie utk join GA ni.. =)



16 comments:

  1. wah,.. MD sangat kreativ lah,.. yy pun x sekreatip MD tau !!

    ReplyDelete
  2. wow...pantasnya mak dara. kreatif pulak tu. saya masih terkebil mencari idea.

    ReplyDelete
  3. salam...wahhh..gempak! hehe
    saya dah linkkan kat blog...terima kasih join GA ni adza..

    ReplyDelete
  4. menarik... shortlisted dah ni.. ;-)

    ReplyDelete
  5. kak ina.. ish belum tentu dishortlistedkan lg kak.. ramai yg lg kraetif dr saya =)

    ReplyDelete
  6. deqlis suka entri nie..kreatif mak dara..

    tahniah menang GA nie...jom cepat p tgk kat blog abg eq..:) salah seorang pemenang candle IKEA..best kan??

    jom join GA deqlis pula..jemput tau
    GA TEKA-TEKA

    ReplyDelete
  7. tahniah juga kak..kreatif entry akak :)

    ReplyDelete
  8. hoho patutlah menang...tahniah...:)

    ReplyDelete