Tuesday, May 3, 2011

IM BACK!!!!

Mak dah balik yea yea.. Mak dah balik yea yea.. . Ingat lagi kalau dolu2 zaman kecik2 tak sekolah lagi sure suka menjerit mcm tu bila abah atau Ibu Mak Dara balik ke rumah .. Sekarang nyanyi untuk diri sendiri le pulak keke..

Yaaa.. Mak Dara dah pulang dari kampung ku nan jauh dimata Kulim..Surprise!! Suka tak!! Suka Tak!! Suka tak!! keke.. Perghhh kulim sekarang dah ada Tesco ooo!! Bangga2.. hehe. Mak Dara ke sana ada 3 misi yang nak Mak laksanakan..

1) Misi menghadirkan diri ke Majlis Perkahwinan teman rapat Mak Dara.. MarzukiRamli
DONE


2) Misi menjejakkan kaki buat pertama kali ke Pulau Langkawi
SETEL Bukan setakat shoping2.. sesi menggelapkan kulit yang memang dah gelap serta sesi menternak lemak juga berjalan dengan jayanya =)

3) Misi menjejak kasih ke 11 buah sekolah yang pernah Mak Dara belajar dulu..
Wahhh misi ketiga ni sedey sikit.. Sebabkan cuti hanya 3 hari mana nak sempat buat sumer tu kan.. Nak jejak 11 buah sekolah yang lokasi jauh jauh antara satu sama lain kan.. So Mak dara sempat menjejak 4 aje dari 11 buah sekolah sekolah tu.. Oklah.. sekali balik dapat 4 buah.. lagi dua kali balik kampung boleh jejak semua sekali kot .. insyaallah

Wahhh ni tengah dok belek2 gambar percutiang ni.. kang nak hupdate.. tungguuuu. Eh tapi sebelum tu Mak Dara nak ucapkan jutaan time ksih pada rakan rakan blogger yang lain macam si Lekat Lekit Girl dan anda sumer sudi tolong tengok2kan blog Mak Dara semasa ketiadaan Mak Dara beberapa hari ni.. Sayang korang ketat ketat hehe


4 comments:

  1. wah,.. best nyer balik bercuti. X sabar nak tgk picca !!!

    ReplyDelete
  2. welcome back mak dara ;)
    mana buah tgn nye hehehe..

    ReplyDelete
  3. yuhuuu kak adza welcome back..... saya datang mengomen

    ReplyDelete