Monday, June 20, 2011

Jom Vote Mak Dara utk Digi TOP KAY POH Award!

Jom Vote Mak Dara utk Digi TOP KAY POH Award! sayang korang ketat ketat

Marilah mari pergi mengundi.. Hehe.. Mak Dara perlukan bantuan anda untuk Vote Mak Dara untuk TOP KAY POH DiGi WWWOW Award. Sekarang Mak dara berada di tangga keempat.. but sadly hanya yg berada di tangga ke3 kaatas aje yg terpilih.. Sikit aje lagi ni.. huhu.. Dibawah Mak Dara buat satu video khas untuk anda semua =)


Pls vote for me... I reallyyyy reaaalllyyy need it. Anda mampu mengubahnye hehe.. tks guys!! klik di SINI untuk vote mak Dara ye.. Sayam koram ketat ketat.. =)

25 comments:

  1. hehehehe tq dear.. Jacket lama ni.. dulu boleh zip skrg sebab dah terlebih "sihatttt" tak boleh zip sampai atas hahaha =) pls jgn lupa undi utk Mak Dara ye tengkiuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. fRaMe+LenSeS : tengkiu jangan lupa undi mak ye heh
    ShaLLeyShaLina : tankiuuu

    ReplyDelete
  3. dah vote... tapi rank 5. hope dpt vote sampai tarikh tutup ni. sikit lagi.

    ReplyDelete
  4. wooowwww! kelas lah video mak dara ni... i adore u...

    same with mia la. masih di rank ke 4 kategori blogger of the year.

    good luck!

    ReplyDelete
  5. Mr feckry: wahhhh tankiuuuuuu
    Liza: tankiuuuuuuu =)
    Mia: wow rsnk kr 4!!!! congrats..

    ReplyDelete
  6. mak dara!!! gudluck!!!! awat tak habaq awai2....kalau tau boleh undi dari dulu....hurmmm...rugi2....

    ReplyDelete
  7. puteri: hehehe mak maluuu nak habaq awai awai.. habaq last lastg minit je hehehehe

    ReplyDelete
  8. Perghh mantap ... uhh .... camner ranking ehh?

    ReplyDelete
  9. nice video mak dara . nampak maca pro ;)

    ReplyDelete
  10. Hasrul: ranking semakin jatuh menjunam.. dr nombor 4 hr ni dah nombor 6 huhuhu
    Tia: tks tia hehehe

    ReplyDelete
  11. I love this post, I would like to make my blog escort amsterdam like this !

    ReplyDelete
  12. dah vote...^^

    datang lawat mak dara n nak jmpt join GA ye...meh la join ^^ http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/munnafendy-1st-ga-dibuka-sekarang.html

    ReplyDelete
  13. mak dara,..... singgah balik jenguk mak dara.. keluarga smeua sihat ker?? dah makan?? dah mandi semuanya?? hehehe

    ReplyDelete
  14. blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

    ReplyDelete
  15. GoodLuck mak dara , vote vote vote ^^

    **http://cikeira.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. salam kenal..mama follow dara ek...n mama dah vote under fb ani..

    ReplyDelete
  17. dah vote..mudah2an menang ekk..
    saya orang baru..follow lah blog saya yee..mak dara

    ReplyDelete
  18. dah vote..mudah2an menang ekk..
    kami orang baru..jadi follow lah blog saya yee

    ReplyDelete
  19. saya dah vote..mudah2an menang ek..
    saya orang baru..jadi follow lah blog saya yaa

    ReplyDelete