Saturday, May 7, 2011

Kagum dengan MaggiBOY

Memang kagum... Memanglah anak sendiri.. Mak mana yang tak kagum yer tak.. Tapi kali ni Mak Dara betul betul kagum dengan anak mak dara si MaggiBOY ni.. Kenapa? ye lah.. Tetiba bukak aje blognya ada entry terbaru yang dia tulis.. Nak tahu entry mengenai apa. Cebaca cebaca cebaca dibawah ...



Macam mana budak beumur 12 tahun boleh mengingati pemergian Bat Latiff sedangkan kita langsung tak ingat hehehe .. Anak Mak Dara ni memang lain sikit.. Kalau kanak kanak zaman sekarang lebih meminati Justin Beiber dia lebih minat pada artis artis zaman dulu dulu..Idola dia pun Allahyarham Tan Sri P.Ramlee dan Sudirman. Di biliknya penuh buku buku mengenai mereka. Kalau Mak Dara memang peberet la kalau dengar radio kompomm dengar Radio Era atau Hot FM tapi anak teruna Mak Dara ni hari hari dengar Klasik Nasional aje kat bilik dia tu.. Memang kami satu family pun hairan dengan minatnya ni.. Tapi apa apapun.. Bagus juga dia minat lagenda lama lama.. kalau takde yang lama mana nak datangnya yang baru kan..

Poster P.Ramlee dan Saloma, buku lagu-lagu P.Ramlee, buku tentang P.Ramlee dan radio (sedang mendengar Klasik Nasional)
Pada yang nak baca entrynya mengenai pemergian Bat Latiff silalah ke blog MAGGIBOY @ http://adzahaiqal.blogspot.com/ =) Sebelum tu mari kita sedekahkan Al Fatihah kepada allahyarham Bat Latif... AL FATIHAH...



p/s: pada yang telah join segmen "INILAH OMAK DEN" tunggu mak dara akan terjah korang nanti =)

No comments:

Post a Comment

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK