Saturday, May 14, 2011

Kawan Kawan!!! Blog dah sihat.. Jom Berbloging!!!!

Akhirnyaaaaa.. Dapat masuk ke Blog kesayangan ku ini setelah seharian dalam mode "tak sihat" Ingat ke Mak Dara ajer.. rupanya ramai yang terkono juo.. Maka ramailah blogger blogger resah, gelisah, bosan dan tak kurang juga yang bengang sebab tak boleh berblogging.. Termasuk le Mak Dara..

Sejak masalah blog ni berlangsung.. Mak dara dah berpatah arah dan boleh dikategori sebagai curang.. Ya curang dengan Mr T.. TWITTER hehehe.. Eh best jugah Twitter ni rupanya ek.. Tapi mana boleh lawan BLOG kan.. Kalau twitter tu boleh tulis baper patah perkataan aje.. Kalau blog berkajang kajang pun no hal kan hehe..mKata salah sorang rakan twitter Mak Dara . Blogspot ni dah kena badi FRIDAY THE 13th...



Hehehe mungkin satu kebetulan aje kot dia nak rosak pada tarikh yang amat scary ni hehe.. Tapi apa apapun diharapkan tak berlaku lagi lah .. kang Mak Dara dah tak tahu nak curang dengan apa lagi.. Takkan nak balik kat Myspace yg utk kanak kanak ribena itu atau friendster pulak kan.. eh masih wujud lagi ke frienster tu ek.. hehehe ... Oh tidak tidak tidak... hehehe

Apa tunggu lagi.. moh berblogging =)

5 comments:

  1. tp siap draff dah entri kat word tadi.. dh ok je senang terus copy paste & publish. tp masalah entri ada yg hilang kat blog. draff entri pun hilang.. aduhai dah la nak cr idea buat entri bkn senang

    ReplyDelete
  2. suria: alamak kes naya tu... nak tulis balik nak ingat blk apa nak tulis tu bkn senang tu...

    ReplyDelete
  3. Trajedi Friday the 13th memang bikin kacau life semua blogger. Hope masalah ini telah selesai sepenuhnya. Bukan per, i miss my blog jer...huhu..

    ReplyDelete
  4. Mak jom promoe this contest hehe...mak pun berpeluang menang...=)

    http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

    ReplyDelete