Thursday, May 12, 2011

Kejap ade kejap takde macam biskut..

Kejap ade kejap takde macam biskut laa blogspot arini.. Tadi tak boleh login pastu boleh... Sejam lepas tu tak boleh buat new post sekarang boleh pulak.. Tapi still tak boleh ke dashbard.. Tak boleh nak tengok sapa yang tinggalkan komen.. geramnyaaaa.. Ikut hati rasa macam nak gegettt aje cokodok 30 bijik!!!! hehehe sempat lg pikir pasal makan tu hahaha

Tapi rasanya hanya sesetengah blog aje yang kena macam ni, dan blog Mak Dara ni antara yang malang tu huhu.. Cobaan.... Harap harap Blogspot cepat le sembuh :(

9 comments:

  1. sy pon same jgk..huhu =(

    ReplyDelete
  2. Btol...btol..btol.. adam sokong. Adam pun macam tu jgk td..asyik error jer.. Pkai ie error,mozilla pun error.. tp pakai google chrome leh lak.. kena bagi antibiotik ni..

    ReplyDelete
  3. blog uni jugak antara yang termalang arini .. pepenat taip post tapi unsaved and blank sume .. bile refresh terus error .. kasihan saye :( trima kasih ..

    ReplyDelete
  4. samalah kita mak dara. elle pun kena gak. skrg baru blh masuk

    ReplyDelete
  5. blog sy pon sama gak tadik!huhuhu

    ReplyDelete
  6. hari ni hari bengong blogspot.. byk blogger pun mcm tu

    ReplyDelete
  7. KK : sama lah kita :(
    Adam: betul3 pakai google chrome br boleh kan..
    Ratu: alamak kes naya tuuuuu
    Lyss: kita serupaaaa hehe
    Bambam: kena jugak? geram kan.. kan kan..
    Suria: hehehe

    ReplyDelete
  8. blog saya pon kena mak dara.. cam nak bakar jerk blog ni.. hehe

    ReplyDelete
  9. hari blog biol sedunia kot?hehehe...mak dara dah lama siap entri ni..LM msh lagi tak leh buka tau.mmg sedih sgt2 tadi.hehe.skrg dah leh senyum

    ReplyDelete