Wednesday, May 11, 2011

KELAS 3 HAMPEH

Adik lelaki Mak dara, Adza Edie ni suka buat video video kelakar.. Antara video favorite yg plg Mak Dara suka ialah video bertajuk KELAS 3 HAMPEH.. cetengok cetengok cetengok..



kalau lah Mak dara jadi cikgu pada anak anak murid macam ni mau masuk tanjung rambutan haha

Lakonan : Adza Edie sebagai Cikgu dan pelajar 1 & Mohd Haniffah sebagai pelajar 2. Mohd Haniffah ni pun blogger jugak.. Klik SINI kalau nak ke blog beliau ye =)
Link

6 comments:

  1. ahahaha..ada2 je la...but nice...:)

    ReplyDelete
  2. ngehngehngeh...leh sawan kalo mak yg jd cikgu tu!

    ReplyDelete
  3. hahaha... memang lawak ar... nape mak dara xjoin sekali jadi cikgu tu :)

    ReplyDelete
  4. mama comel : hahaha
    Mak: betul3 haha
    Top: tak boleh kalo Mak Dara join sure tak boleh tahan gelak nyer =)
    Lydia: >_*
    Scarlett O'Hara : itu adik Mak Dara.. mmg ramai org kata muka dia mcm bront tp dia tak pcaya keke

    ReplyDelete