Sunday, May 29, 2011

Kung Fu Panda Memang Best!!

Mak Dara baru balik dari menonton wayang Kung Fu Panda 2 bersama family sebentar tadi di Wangsa walk Mall.. Apa yang Mak Dara dapat katakan tentang filem ni adalah.. BESTTT!!!


Memang tak rugi menonton filem ni.. Ada suka ada duka.. Mak Dara paling suka babak masa PO masih baby.. Mak aiiii cuteeeenyerrrrr... Memang cukup cukup menghiburkan. Pada yg belom tgk lagi jangan le lepaskan pelkuang menonton film ni tau.. =)

3 comments:

  1. ari tu AJ keciwa kat wangsa walk sbb tket nurkasih sold out..mggu ni nk cube nasib kgfu pnda plak..

    ReplyDelete
  2. Mas pun dah tengok...memang best
    Po sangat comel dan kelakar! dan dia semakin teror...

    ReplyDelete