Thursday, May 19, 2011

Mana Peginya Kotak Follow?

Hari ni ramai pulak teman FB Mak Dara buka blog . Memang bestttt.. Boleh bertemu di FB dan juga di dunia blog.. Apa lagi terus le nak Follow.... Tapi baru Mak Dara perasan something is missing.. Kotak dan butang FOLLOW takde.. Bukan blog dia aje few blog blog lain yang Mak Dara nak follow tak ade.. Kenapa ek.. Adakah sebab Mak Dara pakai google chrome maka tak keluar butang follow tu.. 

Mana pegi kotak follow tu ek? =p

Hmmm baru perasan kotak follower di blog Mak Dara pun tak keluar keluar... Adakah Mak Dara sorang aje yang tak nampak, yang kena atau memang ada kotak follow tu ada masalah arini? 

10 comments:

  1. kemana Ya, loading xhbis kot..

    ReplyDelete
  2. mmg x timbul la button tue..
    uhuk2..
    :(

    ReplyDelete
  3. la ye ke.. mati mati ingat Mak Dara sorang aje yg terkono.. hmmm blog dah kembali "sakit" balik ke huhu

    ReplyDelete
  4. aah..kite punye pon same..
    kemana pula button follow tu ye??ermm..

    ReplyDelete
  5. follower dah xleh view start dr ptg td on blog....blog meroyan balik ke?huhuhuhu...

    ReplyDelete
  6. samalahhh amk dara bloger skrg asik poblm ajerrrr...mungkin die sabotak suh bayar lak...ehehehe

    ReplyDelete
  7. Sekejap ada, sekejap takde....macam biskut pulak! hehe

    ReplyDelete