Monday, May 16, 2011

Mengandung ke?

Ya.. soalan ni dah letih Mak dara nak jawap saban hari.. Kalau jumpa kawan lama lama aje memang akan dapat soalan cepu mas ni.. nak nages pun ada kadang kadang tu hahaha.. Sebenornye jawapannya Iya dan tidak!.. Tidak.. Mak Dara tak mengandungkan baby... Tapi Ya.. Mak Dara mengandungkan lemak.. Dan memang dalam proses menternak lemak dengan jayanya sekarang.. hahahaha

Tapi Mak Dara tak salahkan diorang memang dalam dua tahun ni Mak Dara naik lebih dari 9 kilo.. Antara sebabnya berenti dari gym dan tak senaman langsung after that.. Then selera makan pun tak hengattt.. Memang ketara betul perubahan mak dara ni.. Dari seiras iras peti ais satu pintu dah hampir seiras dengan peti ais dua pintu dah sekarang... 

  
2 tahun lepas

hari ini (15.5. 11:30 mlm)

Hmmm... Memang tak boleh jadi ni.. Mak dara kena work out balik ni.. Wish me luck ya =)

23 comments:

  1. tapi suka picx yg hari ni lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. gud luck mak dara.. btw u still cantik taw :)

    ReplyDelete
  3. miss ryrinn _ angin : waaa mak sukerrrr hehe
    nur amalina athman: ye ke.. waduh bertambah kembang Mak Dara bace=)
    FizA : tengkiuuu fiza.. Blushing Mak dara...
    nureenina: tengkiuuu dear... wahh tido malam ni tersengih aje sampai keesok ni hehe

    ReplyDelete
  4. Akak pun ngandung....tapi...kandungkan 'lemak tepu'...adoihai, degil sungguh nak keluarnya.

    ReplyDelete
  5. alah,.. MD masih chantek,.. kita pun dah gumoks tau !!! hihihihi

    ReplyDelete
  6. emmm cantik la mak dara nie... nampak muda je..

    ReplyDelete
  7. saya lagi suka nengok pompuan chubby... seksi siket... hahaha

    ReplyDelete
  8. bkn dulu berenti gym sebab injured ke?? takpelah, gemok ke kurus ke asalkan sihat udah..

    ReplyDelete
  9. comel la kak...tak payah la nak kurus2 sgt...:)

    ReplyDelete
  10. kak chubby pun cik abang sayang... akak chubby tapi cute... syomelnyer pic anak-anak akak kat sebelah tu..

    ReplyDelete
  11. ~~zAnAfAhMi~~ Sama lah kita hehe
    Yana: mana ada gumuks ok la tun cunn=)
    Halila: alamak bertambah kembang saya membaca hehe tks dear
    Top: hehehehe =)
    Tina: Yup injured then terus berhenti :(
    Mama comel: ahaks tks sis.. awak pun apa kurangnyer sangat coooomellll =)
    IEB: tks sis.. =)

    ReplyDelete
  12. dah ok dah tu...still look slim. tak ada lah nak ketul sana sini. apa pun take care yaaaa

    ReplyDelete
  13. zuwaidah: hehehe pasrt yang berketul tu mak dara kasi sorok bawah meja.. tu pun jenuh tarik nafas tak hengatt tu hehehehe

    ReplyDelete
  14. haha!

    ai pun penah gak ditanya pasal perut ni..geram jer tp buat2lah senyum kambing..grrr

    ReplyDelete
  15. yang pic 15.5.11 tuh lagi hot la mak dara....


    wah bz nyer...kiri kanan laptop yer...heh3

    ReplyDelete
  16. emmm tp kan , xde ler nampak sgt ketara.. nmpak biasa je..

    MK x de ler 'berlemak' sgt... bergetah ado hhihihi

    ReplyDelete
  17. wah mr feckry siap ajak MARI BERSUKAN tu..hehehe :)

    ReplyDelete
  18. slmt petang tian punya blog...singgah sini kejap...Jum View Page SHE untuk mendapatkan Harga Telefon Termurah.....

    ReplyDelete
  19. jom mak promote link ni....

    http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

    ReplyDelete