Thursday, May 12, 2011

Panikk!! Tarik Nafas!! Panik Balik!!!!!

Panik.. memang betul betul Panik Mak Dara nak buatnya!!! Rasa cam nak jerit pun ada kejap tadi.. Maunya tak jerit tetiba nak buat entry aje.. kuar benda ni..


Blogger Is Currently Unavailable..???. Laaaa apa kes pulak ni huhuhu.. Teringat balik masa blog Mak Dara ni dulu pernah kena macam ni buatkan Mak Dara rasa lagi gelabah..

Apa lagi terus tanya kengkawan di FB.. Ada yang kata kena benda yang sama.. Tak boleh buka blog.. Tak boleh buat entry.. dan macam macam lagi.. At least Mak Dara tahu yang bukan Mak Dara sorang aje yang kena..

Alhamdullilah sekarang boleh bukak balik.. phewwww terkojut den... hehehe

6 comments:

  1. penah jadi gak haritu sekali kak.. terus terdiam, takut tak leh bukak belog dah.. sayangnyer entry lam.. pastu leh balik.. hihih

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah boleh bukak balik ..

    tapi nape boleh jadi mcm nie ye ?

    ReplyDelete
  3. samala kita tadi nak update entry kuar benda yang sama..huihhh risauuuu

    ReplyDelete
  4. Sekarang dah ok dah...

    Suka lah lepak blog Adza sebab Adza ade2 jer entri yg di up date...

    ReplyDelete