Saturday, May 14, 2011

Penyakit Berjangkit di Alam Maya

Jangan ingat penyakit boleh berjangkit di dunia nyata saja.. Di alam Maya pun boleh berjangkit jugak tau.. Tak percaya..? Meh Mak dara nak ceciter...

Semalam Blogspot ada masalah.. Arini macam kena jangkitan.. Twitter pun ada problem jugak.. Selalu masuk ok aje.. Malam ni susah pulak nak login..


"Twitter is over capacity"

Rasanya sebabkan blogspot ada sikit mengong maka semua para blogger dah beralih arah kepada penggunaan Twitter kot.. (Mak Dara salah sorang daripada itu haha) Sebab tu terlebih limit.. Jammed jadinya...

Hmm susah susah sangat jom kita beralih kepada tulis surat.. old school nyer style .. amacam? hahaha..

2 comments: