Wednesday, May 11, 2011

Ramainya peminat Gula Gula

Baru hari ni Mak Dara perasan.. Ramai jugak yang minat dengan kumpulan GULA GULA.. Tak percaya cer tengok statistik di bawah..



Kan.. Kan.. penuh aje keyword yang mencari tentang entry GULA GULA dalam blog Mak Dara ni . Patutle mulut Mak Dara rasa manis aje arini hahaha

Itu ok lagi.. ni sapa pulak yang nak search pasal topeng arnab dalam blog Mak Dara ni.. Mak Dara tak buat sewa pakaian beragam le dik hehehe...

6 comments:

  1. Assalamualaikum.
    hehe..gula-gula semakin popular kebelakangan ini..

    ReplyDelete
  2. topeng arnab?..hahahahaahhaa....

    ReplyDelete
  3. hehehe... mentang2 gula dah naik.. sume nak cari gula2 kat blog mak dara yerk :)

    ReplyDelete
  4. depa bukan cari kumpulan gula - gula.. depa cari gula harga naik.. hahaha

    ReplyDelete
  5. adeh nie mesti berikutan harga gila naik nie

    ReplyDelete
  6. Jahidih Saili: waalaikum salam.. ye ke.. baru tau ni hehe
    Eza: tu lah.. topeng arnab tu yg tak thn tu =)
    Top: itulah pasal rasa macam tokey gula plk arini haha
    Pink: ohhh betul jugak tu kan
    IEB: hmmm betul3 =)

    ReplyDelete