Friday, May 6, 2011

Rancangan MENTOR pasti best kalau...

Agak frust untuk menonton AKADEMI FANTASIA membuatkan Mak dara cuba menukar angin untuk melihat rancangan rancangan yang sekawasan dengannya.. Dan yang paling hampir dengan konsep AF adalah rancangan MENTOR..


Memang tak disangkal lagi.. Persembahan peserta MENTOR lebih baik dan kelihatan lebih profesional dari persembahan beberapa pelajar AF.. Mak Dara memang tertarik nak tengok. Cumaa.........

Rancangan MENTOR pasti best kalau... tak ada scene scene di belakang tabir. Yup scene dimana Abang Naz pergi interview para peserta dan mentor diorang.. 



Memang tak ada salahnya.. memang satu kelainan.. Tapi entahlah.. Mak Dara rasa macam tengok rancangan Melodi lah pulak.. Dah jadi macam dalam sesi terjah pulak. Kalau tak ada babak di belakang tabir lebih best kot.. Tanpa provokasi dan komen komen seperti mahu melaga lagakan peserta rasanya rancangan itu akan nampak lebih eksklusif ..

Entahlah.. Ini pendapat masing masing.. Ada yang suka dan ada yang tidak..Jangan terjah Mak Dara udah le ye.. Mak Dara hanya meluahkan pendapat Mak Dara aje =)

7 comments:

  1. haaa terima kasih kerana sependapat ngan pinky ;)

    terutama time dia buat yeahhh~
    ahahaha tlg lar..

    ReplyDelete
  2. btol2...... scene tu sangat2 MENYEMAK... sye ni mmg x suke Naz n melodi....

    ReplyDelete
  3. betol tu makdara..mcm merosakkan rancangan tu & buat hilang feel jer..Haha

    ReplyDelete
  4. betol tu makdara..mcm merosakkan rancangan tu & buat hilang feel jer..Haha

    ReplyDelete
  5. Mas pun tak suka jugak!
    macam nak laga2kan mereka je..

    ReplyDelete
  6. saya pun mmg tak suka la perangai Nas tu .. suka tanya soalan menyakitkan hati ..

    ReplyDelete
  7. mentor best time ujibakat je..mmg lwk gle tgk mcm2 kerenah ujibakat

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK