Tuesday, May 24, 2011

ROMANTIK SAMBIL BUAT KERJA

Sapa kata kalau tengah buat keje tak boleh beromantik hehehe.. Contohnya suami Mak Dara ni sekarang tengah sakan nak habiskan membuat skrip drama terbarunya bertajuk PELITA.. sebuah kisah cinta yang menyayat hati.. So untuk mendapatkan mood romantik maka dipasangkan semua lagu lagu AIR SUPPLY dalam koleksinya tu.. Wahhh kompomm romatik punyalah semua babak babak dalam skripnya tu nanti.. =)

Mak Dara yang tengah layan blog pun terbuai buai ngan lagu lagu jiwang ni.. kuyu mata dibuatnya hahaha.. Jom layanzz Air Supply sama sama jomzzz


9 comments:

  1. hahah.. lagi2 bila ada mak dara wat muka comel sebelah hubby kn.. lagi la romantik... hahaha

    ReplyDelete
  2. alahaiiiiiiiiiii .

    hehehehehe kalau mak dara ade ,
    makin lah bertambah romantik2 gitu kan :p

    ReplyDelete
  3. MyraAyreen ^^: hahaha Mak Dara ada bukan lg romantik.. lagi mengganggu ada la hahaha

    ReplyDelete
  4. wahhhhhh..suka air supply, tapi lg suka goodbye, feeling lentok2 tu hihihi

    ReplyDelete
  5. Salam...tapi kan lagu tu lagu sedih dan bukan romantik? Lagu tu la yg sy selalu nyanyi ms sekolah menengah dulu especially bila makwe merajuk.. sedih you...huhu

    ReplyDelete
  6. lagu air supply kan famous masa tahun 80an...memang besttttt

    ReplyDelete