Saturday, May 7, 2011

Segmen "INILAH OMAK DEN"


Sempena dengan hari Ibu yang bakal tiba mohle kita perkenalkan Ibu ibu kita . Asyik kita kenalkan diri kita aje dalam dunia Blog ni apakata kita kenalkan orang yang telah memperkenalkan kita di dunia ini. Jom join segmen picisan Mak Dara ni iaitu Segmen "INILAH OMAK DEN"  Berminat ? Ate moh le buat entry..
  1. Tajuk : "INILAH OMAK DEN"
  2. Letak header Mak Dara di atas tu
  3. Sila ceritakan sikit tentang Ibu anda.. Kalau ada gambau lagi cun..
  4. Tinggalkan url entri korang kat sini .
Tak sabar nak berkenalan dengan Ibu Ibu anda =)

8 comments:

  1. cik siti join...hehe
    http://eimah2328.blogspot.com/2011/05/segmen-inilah-omak-den.html

    ReplyDelete
  2. Join juge.. http://pyqah87.blogspot.com/2011/05/inilah-omak-den.html

    ReplyDelete
  3. happy mak's day utk semua mak mak dan pengunjung blog mak dara ni..

    ReplyDelete
  4. selamat berkenalan ngan mak saya yerk mak dara

    http://topimagine.blogspot.com/2011/05/segmen-mak-dara-inilah-omak-den.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal
    rasa nk join gak...tp mana dia kisah mak mak dara?

    ReplyDelete
  6. tengkiuuuu sumer sebab sudi join segmen picisan Mak dara ni.. nanti Mak Dara terjah satu persatu ye..

    Bila dah tamat segmen ni nanti Mak Dara akan citerkan kisah Ibu Mak Dara pula ya.. Tungguuuuu...

    ReplyDelete
  7. den masok segmen mok http://adzahaiqal.blogspot.com/2011/05/inilah-mok-den.html

    ReplyDelete
  8. den masok segmen mok http://adzahaiqal.blogspot.com/2011/05/inilah-mok-den.html

    ReplyDelete