Tuesday, May 10, 2011

Tak setuju.. Bukan sokong!

Sebelum ni Mak dara ada buat satu entry tentang Mak dara tak setuju dengan cara blogger ini membuat teguran, tapi beberapa teman Mak Dara beritahu bahawa lain pulak penerimaannya.. mereka beritahu bahawa blogger ini siap memasukkan hal ini didalam twitternya mengenai blog Mak Dara ni..





Ralat..

16 comments:

  1. eeee....btol tak pe cik bunga sangka kann... minah nie mmg nak dpt publisiti murahan jek nie...uhuh~ sabar jela mak dara

    ReplyDelete
  2. mak dara..cik bunga support k! sabar taw... :) entry utk maka dara... chill~~


    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/05/betol-tak-hape-cik-u-n-g-cakap-semalam.html

    ReplyDelete
  3. publisiti murahan!..biaq p kat dia laa kak...otak bingai!

    ReplyDelete
  4. adohai.. kirenye misi die telah berjaya la ek... saje timbulkan konflik untuk mendapat trafik yang tinggi.. len kali mak dar xpayah bagi backline kat blog die.... lagi kite marah lagi la die suka kan kak...

    ReplyDelete
  5. apa motif budak ni?
    memalukan diri sndiri la..pls la..

    ReplyDelete
  6. patut le macam biasa tgk je muka makdara ni...org glemer rupenye

    ReplyDelete
  7. nak cari glamer cara mudah..buat entry mcm tu..budak2 lagi tu..bangga bila ramai org masuk blog dia nak baca entry tu..

    ReplyDelete
  8. makdara..asam garam dunia blog...kdg2 terlebih manis..kdg2 jugak terkurang asam..!!!!

    ReplyDelete
  9. abaikan manusia yang pelik itu...

    ReplyDelete
  10. abaikan manusia yang pelik itu...

    ReplyDelete
  11. teruk betol orang camni,ish2.

    manusia akhir zaman.

    ReplyDelete
  12. sabo je lah..

    macam2 ragam manusia zaman skrang ni..

    ReplyDelete
  13. ingtkan artis je wat publisiti murahan...
    blogger pown sme...hahahha...
    menyampah aq ngn pompuan cm 2...sabo wanie sabo....(terover dr mak dara la plak...)huhu

    ReplyDelete
  14. dia tu gila nak popular tu kak ida. sebab tu sy kalau buat isu pasal benda2 camni takkan share link sbb memang dah agak matlamat dorang tu nak tarik perhatian.dia pun ada komen kat entri sy.. tp komen dia lebih berhemah la dr entri dia berbanding minah yg sebelum ni... minah yg sebelum ni pun sokong dia almaklum la satu spesis.. bezanya sorang bertudung, sorang lg tidak jer

    ReplyDelete