Thursday, May 5, 2011

TERUNA TERHANGIT DIPASARAN

Haaa malam ni Mak Dara nak ceciter kat uols tentang seorang TERUNA YANG TERHANGIT DIPASARAN.. Bukan dipasaraya ye hehe.. Tapi takdelah hangit mana pun saje je Mak dara suka kenakan satu satunya adik teruna Mak Dara ni. Nama adik Mak Dara ni Adza Edie Izwan atau nama manjanya di kalangan keluarga ialah... intan payung... Wakaka tersedak dan berdekah dekah Mak Dara sambil tulis benda ni.. Hehe takdelah kami panggil dia Edie aje..


Dipendekkan citer.. adik Mak Dara yang baru putus cinta ni kini menghabiskan masa masa terluangnya sebagai orang bujang kembali dengan membuat filem pendek dan kebanyakkan videonya kelako belako.. dan video terbarunya tu dah dia daftarkan dan masuk WWOW Digi Award.. Maka selalulah dicanangkan penyertaannya disegenap tanah jajahannya dan keseantero pelusuk FB cuma tidak di majalah mangga sebab adik Mak Dara ni tak sanggup bergambar berseluar pendek dan tak berbaju dalam swimming pool kekekeke




Inilah antara perbualan Mak Dara dan adik Mak Dara sorang tu.. Tetiba dia minta Mak Dara buat satu entry utk dia.. Maka terlahirlah entry khas ni.. Nak tengok videonya.. Cetengok cetengok cetengok dibawah.. Video bertajuk HELLO SAYANG..



Kalau sudi votelah utk video adik Mak Dara ni yer.. klik di SINI untuk mengundi.. tengkiuuu sumerrrrr jasamu kukenang... Pada yang nak berkenalan dengan adik Mak Dara yang baru aje single mingle ni sila ambik nombor di kaunter 4 yer kekekekeke =)

9 comments:

  1. okay2.. nanti aniss tolong vote.. pernah tangok video nie... ada orang share kt fb.. memang lawak video.. tak taw lak yg buat nie adek akak... hehehe =)

    ReplyDelete
  2. encemnye adik akak...tengok la akak dia pun cun melecun..confirm sy akan vote.he3

    ReplyDelete
  3. adik akak rupenye.. wah satu family akak berbakat dalam seni ni kan.. :)

    ReplyDelete
  4. pernah tgk video ni before. nanti kita vote ye edie

    ReplyDelete
  5. korge seni betula mak dare ni.. adik buat filem pendek.. kaka pulak buat skrip.. kalau yg bukan sedara nak joint the club boleh tak...

    insyaallah.. nanti sy vote utk adik kak dare yg emsem tu...

    ReplyDelete
  6. kelakar2..Patutlah x kisah bini nak beli apa je layankan...ok kak nt saya vote ye..=)

    ReplyDelete