Sunday, May 22, 2011

Tweet..Tweet..Tweet..Twitter

Waduh hari ahad ni dah menjadi rutin Mak Dara untuk hantor anak anak ke kelas piano di YAMAHA kat Wangsa Walk Mall ni.. Hari ni kelas sorang 2 jam.. Masakk le kena dok lepak kat sini sampai 4 jam... Dan bila tahap kebosanang melanda.. inilah yang akan berlaku..


Hahahaha tu lah.. Mak Dara tak boleh bosan lama lama kompommm angin meroyan mak dara datang balik ngeh ngeh ngeh... Habes gambar kat laptop ni Mak Dara nak edit ... Hmmm OK tak.. Mak Dara nak letak ikon mak Dara jadi burung twitter ni kat blog Mak Dara ni hehe.. Jom pollow Mak kat twitter jomzzz hehe http://twitter.com/#!/adzairdawati

4 comments: