Monday, June 27, 2011

Ada Tak Blogger Minat Untuk Menjadi Penulis Skrip Dan Filem?

Rata rata kesemua blogger amat kreatif bila menulis di blog masing masing.. Tertanya tanya jugak.. Ada tak antara blogger blogger yang mempunyai minat untuk menjadi penulis skrip? 

Berita baik untuk semua rakan blogger yang berada di Penang dan kawasan yang sewaktu dengannya.. Jika anda minat untuk menjadi penulis skrip drama dan filem anda kini boleh menghadiri Bengkel Asas Penulisan Skrip TV dan Filem.yang akan diadakan di Penang pada 2-3hb Julai depan anjuran suami Mak Dara, Martias Ali dan juga FINAS. 

Memang besttt jadi penulis skrip ni. Kita bisa meluahkan segala idea yang mencurah curah tu dan dapat melihat hasilnya di kaca TV mahupun di layar perak.. Kalau ada yang berminat sila klik di SINI untuk mengetahui maklumat lanjut ye... 


Sambil sambil tu nak jugak promot filem LIBAS.. Saksikanlah filem LIBAS hasil nukilan skrip suami Mak Dara, Martias Mohd Ali yang akan ditayangkan di pawagam pada 29hb september nanti ye..



11 comments:

  1. kak, sy pun minat berminat jadi penulis but since sy kurang mase, so i let it stop. tapi mane tau mungkin satu hari ade waktu dia sy betul2 serius menulis.

    ReplyDelete
  2. salam, rasa tertarik..saya memang minat menulis..boleh cuba ke?

    ReplyDelete
  3. Zoe: jangan sia siakan bakat tu dik.. sayanggg wooo hehehe
    Missbby: amat amat dialu2kan missbby.. for more info klik link di atas tu yer..

    ReplyDelete
  4. saya memang minat menulis... tapi xde bakat la kak.... hehehe

    ReplyDelete
  5. saya minat tapi penulisan saya santai2 je...heee :)

    ReplyDelete
  6. menarik bunyinya. area2 shah alam bila nak buka pula kak adza? teringin juga nak sertai... kalau bukan jadi penuilis skrip pon.. setidak2nya dapatjuga timba ilmu..

    ReplyDelete
  7. Top: minat pun penting.. bakat boleh diasah hehe
    Mimi: ok tu sis.. mulakan dgn yang santai2 dulu pastu barulah kita selami bahagian yang heavy =)
    SM: selalunya suami Kak Adza buat kursus di Finas Hulu kelang.. insyaallah kalau ada dibuat di area shah alam akak bagitahu ye ...

    ReplyDelete
  8. minat..dulu pernah buercita2 nak jadi penulis..tp macam takde bakat sgt..huhu

    ReplyDelete
  9. minat tu penting puan.. kalau ada bakat tp takde minat pun susah juga.. Kena cuba dulu baru baru tahu samaada serasi atau tidak hehe

    ReplyDelete
  10. minat..dulu pernah buercita2 nak jadi penulis..tp macam takde bakat sgt..huhu

    ReplyDelete
  11. nak jadi pelakon boleh tak?? heee...

    ReplyDelete