Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Santai Bersama BEN ASHAARI

Haaa kalau nampak header tu dah kompom kompom korang tahu apa maknanya kan... Kali ni Mak nak join segmen AKU TERINGIN NAK HACK BLOG.

Terus terang Mak Dara katakan kalau Mak Dara nak hack blog orang pertama sekali dalam kepala Mak akan hack blog ini..

LEKAT LEKIT GURL STORY

Yup blog Abbyfunny The lekat Lekit Gurl memang bestttt.. Macam macam ada dalam blog adik Suria ni.. Dari cerita kisah hidupnya sebagai wanita, isteri dan bakal ibu hingga ke cerita gossip dan cerita panazz.. Memang bestttt sangat.. Suria juga merupakan antara pemberi sokongan paling kuat pada Mak Dara masa mak mula mula nak aktif semula dalam bidang blogging ni.. Tks Suria... Really appreciate it.. 

Tapi ini hanya le segmen dari BA bukan betul betul nak hack blog si Suria ni ye hehehehehehe. Tunggu apa lagi moh le sama sama memeriahkan segmen terbaru ben ini segmen AKU TERINGIN NAK HACK BLOG.

11 comments:

  1. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jangan HACK saya okeh . :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  2. hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

    aku teringin nak hack belog korang

    ReplyDelete
  3. singgah Hack.. hahahaa..
    saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  5. dah join jugak
    apakah langkah selanjutnyer yer

    ReplyDelete
  6. syok jugak yek hack blog kawan2....hmmmmm ada masa lagi nih kak zu tingin nak join gak lah nanti

    ReplyDelete
  7. erk... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  8. tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  9. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete