Friday, July 1, 2011

Bila somi outstation.. Isteri...

Hari ni suami Mak Dara akan berangkat ke Pulau Pinang bersama abang Zaidi Omar.. (Yup pelakon tu hehe) mereka ke Penang untuk menjalankan Bengkel Asas Penulisan Skrip TV dan Filem . Tenaga pengajar bagi bengkel ini adalah suami Mak dan juga abang Zaidi dan dianjurkan oleh FINAS... Suami mak akan outstation selama tiga hari.. maka bila Bila somi outstation.. Isteri... Isteri pegi shoping..?? 

Ishh Idok sama sekali.. Minggu ni memang mak busy.. Walaupun tanpa somi tapi mak kena pergi menolong kakak ipar mak yang nak membuat majlis pertunangan anak sulungnya Shasha.. mak bersama ipar duai yang lain akan buat hantaran dan pelamin sehinggalah tiba di hari pertunangan itu berlangsung Ahad kelak.. Bukan itu saja.. Sambil sambil tu mak kena siapkan skrip drama bersiri yang dah lama tertunggak tu.. Bukan tu saja.. Di samping tu juga Mak dan adik beradik mak kena siapkan 3 hamper yang telah ditempah oleh pelanggan kami yang juga kena dihantar pada hari ahad nanti... waaaa mak aiiiii.. Ohhhhh lupa malam ni Mak kena temankan anak mak si Nina untuk merakamkan lagu untuk iklan colgate di Damansara.. perghhhhh 3 hari ni kompom le mak tak sempat nak update blog.. uwaaaaaaa.. boleh pinjam tangan korang tak.. mak tak cukup tangan ni hehehe

8 comments:

  1. boleh tahan busy mok daro nie :).
    have a good day ;)

    ReplyDelete
  2. Ida...3 hari jer..Nazid dah seminggu ke offshore ada lagi 1 minggu..
    sejak seminggu tak ada komunikasi talifon (susah nak call)
    yang ada email jerr...
    dan dah hampir 5 hari tak bercakap sedehnya... :(

    ReplyDelete
  3. IEB: tu lah pasal.. pinjam tangan boleh keke
    Syazwan: tankiuuuu dik
    Balqis: alamak ni lagi kes berat ni.. kompommmm sunyiiii kan.. kalau boring2 mai le jumpa ida tau...kita bukak kelab isteri kesyunyiang kekeke

    ReplyDelete
  4. bizinya mak dara...
    takpe dahulukan yg lebih penting, blog kemudian!

    ReplyDelete
  5. syazwan dah jalan-jalan sini..:).
    have a good day.
    mak dara ada kaitan tak dengan Jamu Mak Dara ?..
    hehehe..

    ReplyDelete
  6. isteri buat party ler...haha. tapi merujuk kepada kes Puan Adza, rasanyer tak der masa nak buat parti kan..haha..

    ReplyDelete
  7. bila hubby outstation je, entah kenapa rindu nie membuak² giler. padahal dia br je keluar rumah... agaknya sbb tau dia takde kat rumah kot & beberapa hari kena la tido sorg... itu apa yg saya rasalah tiap kali hubby kata dia kena pergi outstation... normal je kan kalo rasa camtu? :D

    ReplyDelete