Tuesday, June 28, 2011

BLOG DAN AKU

Hari ni Mak Dara terpanggil untuk buat satu soal jawab bersama rakan rakan bloggers.. Mengenai blog dan anda.. Nak join? mudah aje...

1) Letak tajuk "BLOG DAN AKU"
2) Tepek header Mak.. =)
3) Jawab soalan soalan dibawah
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..

SOALAN

1) Apa nama blog anda
2) Kenapa anda memilih nama itu
3) Tema warna blog anda
4) Dalam sehari berapa kali anda mengupdate entry di blog
5) Isu atau topik yang selalu dimasukkan dalam blog anda
6) Kenangan manis/pahit selama anda berblog
7) Blogger Idola (kalau ada)
8) Target follower untuk blog anda
9) Namakan satu benda yang paling anda suka yang terdapat dalam blog anda
10) kata kata ucapan untuk Blog anda

ini hanyalah untuk suka suka aje.. Jika sudi joinlah ye.. sekurang kurangnya dapat korek rasa dan perasaan kita terhadap blog yang amat kita sayangi ni kan..

37 comments:

  1. kak, dh siap. hehe
    http://kzoeozk.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  2. kak, sy join...
    http://mizztina.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  3. zaty join...=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  4. mak dara...saya join
    http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  5. klu sempat nanti ct join ye..sampai bila ni..hrp2 lama lagi la...

    ReplyDelete
  6. mak!! join..:)

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  7. saye join..
    =)

    http://lemonribena.blogspot.com/2011/06/segmen-blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  8. Hello k.Adza! Saya join ye!

    http://noradadilla.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  9. 1st kat sini...hahaha

    http://faizlaster.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku-segmen.html

    ReplyDelete
  10. join jgk segmen kt cni..=)

    http://anis-aneesa.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  11. heee suda join kalau sudi tengok lah ehh http://paahcorners.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan.
    ingin turut serta. hihi

    http://sitiaishahceritera.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  13. lulu join kak..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  14. pinky join mak dara ;)

    http://www.pinkymomma.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  15. saya join sekali....salam perkenalan

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  16. farah join ;)

    http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal mak dara ye
    umi nak join gak (^_^)
    http://put3na79.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  18. abby da join...salam kenal..
    abby td post lupa letak tajuk,so link sudah jadi macam itu...T_T

    http://missgaban.blogspot.com/2011/06/salam-selasa.html

    ReplyDelete
  19. Mas join...

    http://www.massaari.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  20. 1st time nak menjoin segmen he..he..
    http://balqisnazid.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  21. salam Adza! :) sorry, lambat but still nak join jugak. hehe!

    http://atnur.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  22. lama xjoin segmen kak..sy join!

    http://teanyh.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  23. apa pula kak adz, lulu yang berbesar hati join... huhu segan dgn kak adza, sbb lulu respek kak adza yg berbakat dalam seni.. semoga terus berjaya kak adza...amin

    ReplyDelete
  24. Bestnya!Nak join1

    http://zalifa97.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  25. join juge :)

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  26. hi Makdara aka si penulis hebat. Cnk dah join.... untuk suka-suka ajee..yang penting enjoicceeee!!!


    http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    tq.. :)

    ReplyDelete
  27. c.z join
    http://zubir5588.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  28. Salam. la ingatkan makdara dan buat review entri yang menarik ke hapa? Tapi takpa, boleh jugak herumi mendalami identity Blog NETonX yang tah apa2 nih.

    ni urlnya.
    http://netonx.com/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  29. eja nk join gak

    http://ejahashim88.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  30. join ini,,newbie..:)

    http://cahayaagamaku.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  31. salam..kak..
    udah siap..jemput ler singgah naa..:)

    http://luvlyqiss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. http://semanisimpianibu.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  33. terima kasih mak ucapkan kepada semua yang sudi join segmen mak ni.. tak sangka mendapat sambutan yang amat baik.. syukurr..... nantikan segmen terbaru dari mak lagi yer =)

    ReplyDelete
  34. alamak, sy dah terlewat nak join ke ni mak? saya tepekkan juga la yer..

    http://leyzajamil.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  35. salam mak dara vouge..

    nak join jgkkk ..

    http://www.afazilzura.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  36. dah join....

    http://semanisimpianibu.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete
  37. saya join

    http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    ReplyDelete