Wednesday, June 29, 2011

Blog Dan Mereka..

Syukur alhamdullilah.. Memang Mak tak sangka betul.. Ada yang sudi join soal jawab mak di entry " BLOG DAN AKU" anjuran mak siang tadi... Seronok betul membaca semua jawapan mereka mengenai blog blog kesayangan mereka terutama part soalan terakhir.. Ucapan untuk blog anda.. Macam macam jenis ucapan di berikan.. Ada yang serius.. ada yang feeling dan tak ketinggalan yang kelakor. Haaa bukan mudah untuk kita ucapkan perasaan sebenar kita kepada blog ni kan.. Jom kita tengok antara jawapan jawapan mereka..

Terima kasih ye kerana sudi join kaji selidik mak ni... Memang besttttt setiap semua jawapan korang tuuu... Pada anda yang nak tahu apa jawapan mereka moh le gi terjahhhh ye =)

7 comments:

  1. alaaaaa.... cam ner bley termiss nih? :'( sob sob sob...

    ReplyDelete
  2. hehehehe takpe fara esok lusa akak buat yang lain pulak nnt join ye hehe

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Uhh tak sempat tu ...alahai .. tapi saya nak ambik listing ni .. weeee nak letak kat blog satu lagi .. yang dirahsiakan .. utk blogwalking sendiri2 .. ok ehh...

    wink wink ..

    ReplyDelete
  4. top 25. hehe. lain kali akak buat lagi confirm sy join! hehehe.

    ReplyDelete
  5. Woot..woot...

    malu nyer...tq mak!

    dah follow mak.. ngee ~

    ReplyDelete